Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | "Ofertă uriaşă" pentru Edi Iordănescu: 5 milioane € salariu pentru a părăsi naţionala României!

BREAKING | "Ofertă uriaşă" pentru Edi Iordănescu: 5 milioane € salariu pentru a părăsi naţionala României!

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu a devenit una dintre ţintele şeicilor din Arabia Saudită.

Iordănescu nu a semnat încă un nou angajament ca selecţioner al României şi pentru că au fost unele aspecte asupra cărora nu a căzut de acord cu Răzvan Burleanu. Este vorba despre obiectivele clare ale noului contract ce s-ar întinde până în 2028, dar şi despre unele doleanţe financiare în privinţa propriului staff.

Ofertă bombă pentru Edi Iordănescu

Cei de la winwin.com au dat marea vestea cum că Edi Iordănescu ar fi ajuns pe lista lui Al Ahli, după ce conducerea clubului a încheiat socotelile cu germanul Matthias Jaesle!

Mai exact, sursa citată anterior anunţă că Edi Iordănescu a primit o ofertă uriaşă din partea arabilor. Al Ahli i-ar fi propus selecţionerului României un salariu de cinci milioane de euro anual, anunţă presa din Arabia Saudită.

  • Al Ahli este a treia din Arabia Saudită, cu 55 de puncte, la distanţă mare în spatele lui Al Hilal (86) şi Al Nassr (75).

Printre transferurile făcute pentru acest sezon se numără nume precum: Riyad Mahrez, Roberto Firmino, Allan Saint-Maximin, Edouard Mendy, Franck Kessie şi Roger Ibanez, toţi cu CV-uri importante în fotbalul european.

Edi Iordănescu este la cârma naţionalei României din 26 ianuarie 2022, iar până în acest moment a disputat 22 de meciuri, reuşind nouă victorii, şapte remize şi şapte eşecuri, cu o linie de golaveraj 33-22.

Ce a spus Edi Iordănescu despre negocierile cu FRF

”M-am bucurat de o colaborare extraordinară cu federaţia, m-am simţit liber tot timpul, am simţit suport. Pentru mine echipa naţională rămâne tot timpul pe primul loc. Sunt dator echipei să duc munca până la capăt, cel puţin până la turneul final. Suntem în discuţii pentru prelungire. România mereu este pe primul loc în inima mea şi are întâietate”, a afirmat Iordănescu.

Afla mai multe despre: edi iordănescuarabia sauditanationala româniei 

viewscnt
Articole similare