Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burleanu, impresionat de povestea de viaţă a unui tricolor la ieşirea de la filmul „În inima naţionalei”: ”L-am redescoperit”

Burleanu, impresionat de povestea de viaţă a unui tricolor la ieşirea de la filmul „În inima naţionalei”: ”L-am redescoperit”

Echipa națională

Comentarii

Filmul „În inima Naţionalei” a avut premiera, joi, iar preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a oferit primele impresii, după ce l-a vizionat.

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a declarat, joi seară, la avanpremiera de gală a filmului “În inima Naţionalei – Din vestiar până în Germania”, că a rămas impresionat de poveştile tricolorilor, mai ales, de Horaţiu Moldovan, care, în pandemie, a declarat că a vrut să se lase de fotbal. Între timp, portarul României a ajuns la Atletico Madrid!

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

”Nu este un film despre jucători, este un film despre toţi românii, care ar trebui să se regăsească în acest film. Inclusiv eu, care îi cunosc foarte bine pe jucători, i-am redescoperit.

Nu le cunoşteam toate aceste detalii. Accidentarea lui Nicolae Stanciu, dificultatea cu care s-a pregătit George Puşcaş, dificultatea lui Ianis Hagi de a reveni după un an de zile de în care a fost accidentat. Sau povestea lui Horaţiu Moldovan, care în pandemie a fost la un pas să se lase.

Dacă filmul va avea succes, cu siguranţă vom continua această iniţiativă. Luaţi în calcul că această iniţiativă a apărut în februarie 2023. Toate filmările s-au făcut în timpul campaniei de calificare, ceea ce înseamnă că toţi au crezut cu adevărat”, a spus Răzvan Burleanu, la lansarea filmului.

Avanpremiera de gală a filmului “În inima Naţionalei – Din vestiar până în Germania” a avut loc joi, la Cinema City în AFI Cotroceni. La eveniment au participat membrii staff-ului tehnic al naţionalei, jucători ai echipei naţionale şi alţi invitaţi speciali.

Din 13 mai în avanpremieră şi din 17 mai în cinematografele din toată ţara, filmul “În inima Naţionalei” spune povestea calificării tricolorilor la EURO 2024 şi propune o perspectivă unică şi autentică asupra călătoriei echipei naţionale spre turneul final din Germania.

Acces fără precedent pentru suporteri în culisele antrenamentelor şi meciurilor, secretele momentelor-cheie care au bucurat milioane de români, emoţii, sacrificii, încordare şi sărbătoarea finală. Toate sunt parte din filmul „În inima Naţionalei – Din vestiar până în Germania”, regizat de Remus Achim.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: răzvan burleanupuşcaşnaţionala românieimoldovan 

viewscnt
Articole similare