Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezastru pentru Dinamo înainte de meciul cu UTA! Preferatul lui Kopic s-a rupt şi ratează meciul sezonului

Dezastru pentru Dinamo înainte de meciul cu UTA! Preferatul lui Kopic s-a rupt şi ratează meciul sezonului
Comentarii

Darko Velkovski nu va evolua în meciul cu UTA, iar Dinamo are mari probleme în defensivă pentru meciul sezonului.

Veste proastă pentru Kopic înainte de Dinamo - UTA

Dinamoviştii au şanse mici să rămână în Superligă şi din sezonul viitor, iar ghinionul continuă la formaţia condusă de Kopic. Darko Velkovski, preferatul tehnicianului croat şi titularul incontenstabil în centrul defensivei dinamoviste, s-a rupt la antrenamente şi nu este apt pentru meciul de duminică, anunţă gsp.ro.

Fundaşul macedonean mai are contract până la finalul acestui sezon cu Dinamo, iar „câinii roşii” nu au o opţiune de extindere a contractului, astfel că cel mai valoros jucător din lot nu va forţa absolut nimic pentru marele duel cu UTA.

Pentru a se salva de la retrogradare, Dinamo va trebui să câştige cu UTA, dar totodată, să spere că rivalele din faţă se vor încurca. Duelul dintre Kopic şi Mircea Rednic va putea fi urmărit în direct pe Orange Sport, duminică, de la 21:30.

  • 22 de puncte a strâns Dinamo, fiind pe ultimul loc în play-out, cu doar o etapă înainte de finalul sezonului
  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Darko Velkovski, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Giani Kiriţă, emoţionat până la lacrimi de situaţia de la Dinamo: „E dramatic! Ei sunt principalii vinovaţi” | EXCLUSIV

„Din păcate, situaţia lui Dinamo este dramatică pentru că avem 2 meciuri foarte grele, la U Cluj şi acasă cu UTA. Şanse mai sunt, trebuie să credem până la capăt în şansa noastră. Important e meciul cu U Cluj. Dacă îl câştigi, ai şanse, ai speranţe. Dacă nu, şansele sunt reduse rău.

Cum s-a ajuns aici? Hai să fim serioşi. Totul a început de când am intrat în prima ligă din nou, cu management-ul prost, cu oamenii care conduc clubul Dinamo. Oamenii care se pricep la fotbal nu au fost acceptaţi. Niciun prost cheie de la Dinamo nu e ocupat de un dinamovist.

Nu avem în conducere dinamovişti, nu avem pe bancă dinamovişti, nu avem în teren dinamovişti. Avem foarte mulţi străini. Tot dezastrul ăsta se vede azi în ce se întâmplă la Dinamo.

Nu se poate, e un amatorism grav. Să iei gol de 4 ori în prelungiri, asta spune foarte multe despre jucători, de tot ce se întâmplă acolo. Nici Kopic nu mai reuşeşte să-i mai motiveze. A declarat la ultimul meci că ar fi  o minune să ne salvăm. Ăsta e discurs de antrenor? Ce-i transmiţi jucătorului?”, a spus Giani Kiriţă la Orange Sport.

Afla mai multe despre: darko velkovskidinamouta 

viewscnt
Articole similare