Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Există anumite suspiciuni!” Ce a spus Mircea Rednic despre Dinamo - UTA, meciul decisiv pentru echipa lui de suflet

„Există anumite suspiciuni!” Ce a spus Mircea Rednic despre Dinamo - UTA, meciul decisiv pentru echipa lui de suflet

Dinamo București

Comentarii

Dinamo primeşte vizita celor de la UTA Arad, duminică, de la 21:30, în play-out-ul Superligii României.

Mircea Rednic, declaraţii spumoase înainte de Dinamo - UTA

Dinamo va avea o misiune foarte dificilă pentru a se salva de la retrogradare. Gazdele trebuie să bată UTA, dar şi să beneficieze de rezultatele favorabile în meciurile celorlalte rivale. Mircea Rednic a exclus orice fel de posibilitate de blat, precizând clar că va juca la victorie în meciul cu echipa sa de suflet.

„Este ultimul meci din play-out, observ că se tot vorbeşte. Există anumite suspiciuni, care nu îşi au rostul. Sunt profesionist, sunt aici, trup şi suflet pentru Arad. Fac tot ce se poate pentru ca echipa mea să obţină rezultate.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Nimeni nu credea că putem ajunge aici, am primit bobârnaci atât eu, cât şi conducerea, în special în legătură cu licenţa pentru cupele europene. S-a realizat mult mai mult decât ne-am propus, obiectivul fiind salvarea de la retrogadare.

La sfârşitul acestui play-out, nu avem nici un fel de emoţie. Suntem pe primul loc, nu ni-l ia nimeni, însă asta nu înseamnă că nu vom trata cu maxim de seriozitate meciul de duminică. Îi văd pe diverşi spunând că Dinamo ne-a bătut în ultima etapă a sezonului regular. Ne-au bătut cu un gol norocos, un şut deviat de la 16 metri de Conte. În repriza a doua, ei nu au avut nici o ocazie de a înscrie.

Am mare respect pentru echipele unde am jucat sau antrenat, le mulţumesc din suflet. M-au ajutat să mă realizez ca sportiv şi om, dar acum sunt antrenor şi îmi respect statutul şi meseria. Pe mine mă interesează echipa mea.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Suntem într-o perioadă foarte bună, voi folosi cea mai bună formulă pe care o am la dispoziţie. Nu au existat presiuni şi nimeni nu pune presiune pe Mircea Rednic”, a spus tehnicianul arădenilor despre partida cu fosta sa echipă.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamouta arad 

viewscnt
Articole similare