Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Kylian Mbappe a făcut marele anunţ! Ce se va întâmpla din vară cu superstarul francez

OFICIAL | Kylian Mbappe a făcut marele anunţ! Ce se va întâmpla din vară cu superstarul francez
Comentarii

Kylian Mbappe a anunţat în mod oficial despărţirea de Paris Saint-Germain.

Kylian Mbappe, anunţ uriaş! Ce decizie a luat superstarul lui PSG

Superstarul francez nu va mai juca la PSG din sezonul viitor, iar anunţul oficial a fost făcut de Kylian printr-un mesaj emoţionant pe conturile sale de socializare. Vedeta pariziană le-a mulţumit suporterilor şi tuturor oamenilor de la club, dar spune că aventura sa în Franţa a ajuns la final.

Cel mai probabil, Kylian Mbappe va ajunge din vară la Real Madrid, club care l-a dorit insistent de-a lungul anilor. Vinicius, Rodrygo şi Mbappe ar putea fi tripleta de vis pentru madrileni în sezonul viitor.

„Salutări tuturor, Kylian aici, vreau să vorbesc cu voi, mereu am spus că voi vorbi cu voi la momentul potrivit şi vreau să vă anunţ că acesta este ultimul meu an la PSG. Nu voi prelungi contractul iar aventura mea aici se va încheia în câteva săptămâni, iar ultimul meu meci va avea loc pe Parc des Princes, duminică. Sunt foarte multe emoţii, foarte mulţi ani în care am avut onoarea să fac parte din cel mai mare club francez.

Vreau să le mulţumesc coechipierilor, antrenorilor mei, directorilor sportivi, tuturor membrilor din staff”, a spus Kylian Mbappe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

 

Afla mai multe despre: kylian mbappeligue 1psgfranta 

viewscnt
Articole similare