Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapidiştii, ironizaţi de FCSB după ce au cucerit titlu: ”Hai, căpriorii!” / ”Veniiiiiim. Da, mă da! Locul 2”

Rapidiştii, ironizaţi de FCSB după ce au cucerit titlu: ”Hai, căpriorii!” / ”Veniiiiiim. Da, mă da! Locul 2”

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat matematic titlul de campioană, după ce a învins-o pe Farul Constanţa, scor 2-1, în etapa cu numărul şapte din play-off-ul SuperLigii.

Jucătorii de la FCSB, ironii pentru Rapid

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 echipa Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană.

Roş-albaştrii nu şi-au uitat rivalii şi au dat drumul la ironii la adresa adversarilor din Giuleşti. 

Jucătoii FCSB au strigat „Veniiim!”, după ce au făcut referire la mesajul publicat de giuleşteni în sezonul regulat. Apoi au continuat, „Hai, căpriorii!” şi „Da, mă, da! Locul 2! Locul 1, veniim! Da, mă, da! Vine iarna mai repede. Vine iarna de când veniţi!”.

Ce a declarat MM după meci:

”Noi am avut un secret, pe care nimeni nu l-a gândit. Am avut antrenori! Am văzut tot felul de vulpi care umblă după struguri şi ziceau că Gigi face echipa şi schimbările. Nu! Noi am avut antrenori care au pregăti foarte bine fiecare meci, care au schimbat sistemul, că nu Gigi face asta. Noi de la pauza meciului cu CFR Cluj am schimbat sistemul şi echipa a jucat foarte bine”, a declarat Mihai Stoica la PrimaSport.

Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.

Afla mai multe despre: rapidfcsbtitlu 

viewscnt
Articole similare