Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total! Şi-a găsit Rapid antrenor?! Anunţul care ar putea detona ”bomba” în Giuleşti: ”El este favoritul!”

ŞOC total! Şi-a găsit Rapid antrenor?!  Anunţul care ar putea detona ”bomba” în Giuleşti: ”El este favoritul!”

Superliga

Comentarii

Căutările pentru numirea unui antrenor cu experienţă continuă la Rapid. Giuleştenii au parte de un play-off dezastruos, deşi erau văzuţi drept principalii contracandidaţi ai FCSB în lupta pentru titlu.

Odată cu intarea în play-off, multe voci din fotbalul românesc au susţinut cu tărie că Rapid a devenit marea favorită la titlul de campioană, cel mai solid argumente fiind victoria zdrobitoare din derby-ul cu FCSB din ultima etapă a sezonului regular, scor 4-0, suportul incredibil al fanilor alb-vişinii, dar şi lotul valoros, cu soluţii pe fiecare post.

Lucrurile au luat o turnură incredibilă, iar Rapid este echipa din Superliga cu cel mai slab parcurs după finalul primelor 30 de etape, sigură că nu va participa în cupele europene şi cu şanse mari să fie codaşa play-off-ului.

După eşecul cu Sepsi, Cristiano Bergodi a plecat de la Rapid, iar clubul a anunţat că Bogdan Lobonţ va asigura interimatul până la sfârşitul sezonului. A urmat remiza cu FCSB, însă Rapid a reluat şirul înfrângerilor, la care s-a adăugat şi cea mai recentă partidă, cea din Gruia, contra CFR.

Rapid poate da o lovitură de imagine uriaşă! Presa din străinătate detonează banca: ”El este favoritul!”

Rapid s-a dovedit a fi o pălărie mult prea mare pentru Bogdan Lobonţ, care a intrat în gura suporterilor şi a fostelor legende din Giuleşti.

Lipsa de experienţă a fostului portar şi-a spus cuvântul, Lobonţ fiind la al doar al treilea mandat pe banca unei echipe profesioniste, după ce a pregătit Universitatea Cluj şi naţionala U20 a României.

Presa din Scoţia a anunţat că Neil Lennon, fostul antrenor al lui Celtic, este ”favorit” să o preia pe Rapid. 

Tehnicianul nord-irlandez, în vârstă de 52 de ani, este liber de contract de la finalul lui 2022, după despărţirea de Omonia Nicosia. 

Posibilul viitor antrenor al Rapidului a pregătit următoarele echipe:Celtic Glasgow, de două ori (2010-2014, 2019-2021), Bolton (2014-2016), Hibernian (2016-2019) şi Omonia Nicosia (2022).

”Neil Lennon este favoritul să preia banca tehnică a Rapidului, în urma discuţiilor purtate cu clubul din România. Legenda lui Celtic a antrenat ultima dată la Omonia Nicosia în 2022, unde a câştigat Cupa Ciprului, însă a avut rezultate sub aşteptări în campionat.

În ultima perioadă, numele său a fost vehiculat ca opţiune pentru banca naţionalei Irlandei sau a celor de la Aberdeen, însă niciuna dintre acestea nu s-a concretizat. Iniţial, s-a crezut că Martin O'Neill este principalul candidat, însă acum a ieşit la iveală faptul că Lennon este cel care poartă discuţii cu clubul bucureştean”, a notat footballscotland.co.uk.

Neil Lennon nu are amintiri prea plăcute împotriva echipelor din România. În 2019, CFR a produs o surpriză uriaşă, eliminând-o pe Celtic din play-off-ul Ligii Campionilor.

Ulterior, cele două echipe s-au calificat braţ la braţ în optimile Europa League.

 

Afla mai multe despre: neil lennonrapiddan şucu,  

viewscnt
Articole similare