Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şucu s-a decis asupra antrenorului de la Rapid! Prima reacţie a lui Marius Şumudică: „Doresc să lămuresc lucrurile!”

Şucu s-a decis asupra antrenorului de la Rapid! Prima reacţie a lui Marius Şumudică: „Doresc să lămuresc lucrurile!”

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică a confirmat faptul că nu va fi antrenorul celor de la Rapid în sezonul viitor. Tehnicianul a avut o discuţie cu Dan Şucu, iar patronul giuleştenilor are alte planuri.

Dan Şucu vrea antrenor străin, iar Marius Şumudică a reacţionat imediat

Fostul antrenor de la Gaziantep a explicat că nu se pune problema să preia Rapidul din sezonul viitor. După discuţia avută cu Dan Şucu, Marius Şumudică a explicat că intenţia omului de afaceri este clară: doreşte antrenor străin la Rapid.

Şumi a ţinut să le mulţumească supoterilor, dar şi conducătorilor de la Rapid pentru că s-au gândit la el şi, totodată, le urează succes giuleştenilor de aici înainte.

„Mulţumesc conducerii Rapidului că s-a gândit la mine şi le doresc succes în următorul sezon! După cum se ştie, am fost solicitat şi m-am întâlnit zilele trecute cu domnul Dan Şucu pentru o discuţie concretă. Am recepţionat cu plăcere impresiile bune pe care domnul Şucu le-a exprimat despre mine în media.

În privinţa subiectului referitor la posibilitatea ca eu şi staff-ul meu să preluăm conducerea tehnică a Rapidului, am fost anunţat la întâlnirea respectivă că voi fi anunţat astăzi despre decizia conducerii clubului.

Acest lucru s-a întâmplat. Domnul Şucu mi-a mulţumit şi m-a anunţat că s-a decis instalarea unui antrenor străin. Vreau să-i mulţumesc domnului Şucu pentru aprecieri, conducerii Rapidului pentru că s-a gândit la mine, oamenilor din fotbal pentru cuvintele frumoase, încredere şi suporterilor Rapidului pentru susţinere.

Din respect pentru toată lumea, am dorit să lămuresc lucrurile în mod oficial. În încheiere, vreau să doresc succes echipei în următorul sezon!”, a declarat Marius Şumudică.

Anunţă o posibilă retragere a lui Dan Şucu de la Rapid! Ipoteză care dă fiori giuleştenilor: „Să nu se plictisească!” | EXCLUSIV

„Ştii care e marea problemă de la Rapid? Să nu cumvă să se plictisească domnul Şucu să bage bani. Nu ştiu dacă există motive sau nu. A ieşit scandal în parcare, stii care este următorul pas? Să îl înjure galeria pe Şucu. Se va întâmpla şi asta, crede-mă!

Dacă treaba merge aşa prost în continuare, o să fie înjurat domnul Şucu. Nu-i nicio mirare. Copos i-a făcut campioni pe cei de la Rapid şi i-a dus în Europa şi câte au auzit urechile lui din partea galeriei...”, a spus Bogdan Cosmescu la Orange Sport, în cadrul emisiunii „Minutul 91”.

Afla mai multe despre: dan sucumarius sumudicarapid 

viewscnt
Articole similare