Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Te speriau? Te intimidau?”. Cristi Pulhac, despre momentele tensionate cu suporterii lui Dinamo | EXCLUSIV

”Te speriau? Te intimidau?”. Cristi Pulhac, despre momentele tensionate cu suporterii lui Dinamo | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a mai făcut un pas fals în lupta pentru evitarea retrogradării, 1-1 cu FC Voluntari, rezultat ce nu a fost uşor digerat de suporteri alb-roşii.

Ultraşii lui Dinamo şi-au pierdut răbdarea

După meci, fanii dinamovişti i-au aşteptat pe jucători la ieşirea din stadion şi i-au apostrofat pentru rezultatele slabe înregistrare în play-out. În ultimele şapte etape, ”câinii” au bifat doar un succes şi trăiesc foarte periculos în lupta pentru evitarea retrogradării.

”Mercenarilor”, ”Demisia” şi ”Jucători de Serie B, vă rupem picioarele!” au fost doar câteva dintre scandările suporterilor dinamovişti.

Fostul jucător al celor de la Dinamo, Cristian Pulhac, a vorbit din propria experienţă despre problemele cu suporterii.

”Te speriau? Te intimidau?”, l-a întrebat Dan Udrea pe Cristi Pulhac.

”Cand eram mai tânăr eram aplaudat (n.r. râde). După, cu trecerea timpului, am intrat şi eu în vizor. Nu mi-a fost neapărat frică, ştiam că avem nevoie de ei. Erau jucători, Zicu, pe el dacă îl injurau doi suporteri doi nu mai făceau nimic tot meciul, pe mine mă ajuta.

Fiecare om e în felul lui, dar trebuie să ştii cum să gestionezi situaţia”, a declarat Cristi Pulhac pentru Orange Sport. 

”Nu am avut şansa să fiu pus într-o astfel de situaţie. Nu ştiu dacă nu intervine şi ruşinea. La Dinamo suporterii sunt şi acţionari, au susţinut echipa şi financiar şi atunci poate că intervine şi un sentiment de ruşine dacă eşti conştient că nu ai făcut totul sau dacă ştii că ai greşit cu două serii înainte.

Pentru că trebuie să le rasplăteşti încrederea acestor oameni. Sunt mulţi jucători străini şi nu ştiu cât cuplează ei cu spiritul de la Dinamo, cu ce înseamnă”, a completat Andrei Vochin. 

Dinamo este pe locul 15 în campionat, cu 21 de puncte după şapte jocuri de play-out. În ultimele două etape, elevii lui Kopic vor întâlni Universitatea Cluj, în deplasare, şi UTA, pe teren propriu.

Afla mai multe despre: pulhacdinamoretrogradare 

viewscnt
Articole similare