Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vestea care aruncă în aer sezonul viitor al Superligii! | EXCLUSIV

Vestea care aruncă în aer sezonul viitor al Superligii! | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Regula U21 ar putea dispărea odată cu startul sezonului 2024-2025. Această decizie radicală ar urma să fie salutată, cel mai probabil, de majoritatea cluburilor, mai ales de FCSB. Înaintea începutului de sezon, Gigi Becali a fost foarte vehement la adresa rivalelor din Superliga, care au susţinut impunerea Federaţiei Române de Fotbal.

Regula U21 ar putea dispărea definitiv din sezonul următor! Anunţul care ar bucura toate echipele din Superliga

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Cosmin Băleanu, invitat în studioul Orange Sport, a anunţat că, din informaţiile sale, FRF s-a hotărât să renunţe la regula U21 odată cu startul sezonului viitor.

Până în acest moment, Răzvan Burleanu nu a făcut niciun anunţ oficial în acest sens, însă este de aşteptat ca Federaţia să renunţe la această impunere, la presiunea echipelor nemulţumite în ultimele sezoane.

”Rămânem fără regula U21, asta mi se pare vestea zilei. Se scoate regula U21, am informaţia asta de ceva timp. Înţeleg că este aproape oficial. Se va scoate obligativitatea, iar cine foloseşte un anumit număr de jucători sub 21 de ani va primi un anumită sumă de bani”, a spus Cosmin Băleanu.

”Dacă scoţi o lege despre care credeai că este bună, înseamnă că nu a fost bună”, a adăugat Basarab Panduru.

Dan Udrea, moderatorul emisiunii Sport Center, a adus în discuţie situaţia lui Tavi Popescu, care ar avea de suferit în cazul în care regula U21 va dispărea din Superligă.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

”Ca să ducem discuţie spre FCSB, Tavi Popescu ar trebui să fie îngrijorat dacă se scoate regula U21, pentru că în momentul ăla, el nu va mai avea poziţia asigurată în teren”, a spus Dan Udrea.

Afla mai multe despre: răzvan burleanufrfbasarab pandurucosmin băleanu 

viewscnt
Articole similare