Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Lobonţ, o nouă înlocuire cu scântei! Petrila, supărat la schimbare în meciul cu Sepsi: "Eram în joc. E decizia lui"

Bogdan Lobonţ, o nouă înlocuire cu scântei! Petrila, supărat la schimbare în meciul cu Sepsi: "Eram în joc. E decizia lui"

Rapid

Comentarii

Rapid a fost învinsă cu scorul de 3-2 în partida cu Sepsi OSK, meci al etapei a 9-a din play-off-ul Superligii.

Claudiu Petrila, marcatorul primului gol al celor de la Rapid în partida cu Sepsi a avut parte de o reacţie nervoasă la schimbare. Petrila a fost înlocuit de către antrenorul său, Bogdan Lobonţ, în minutul 59 al partidei de la Sf. Gheorghe. Acesta nu a fost mulţumit de decizia antrenorului său şi a reacţionat într-un fel similar cu cel al colegilor săi, înlocuiţi în momente inoportune, în ultimele partide ale Rapidului, din play-off. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Claudiu Petrila: "Eram supărat, voiam să ajut, eram în meci"

"Degeaba marcăm dacă luăm câte trei goluri. Plecăm acasă supăraţi şi fără trei puncte. Un play-off de coşmar, sezonul regular a fost ok, de la prima etapă din play-off am căzut. Am spus şi în trecut, trebuie să ieşim din asta.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Eram supărat pentru că voiam să mai ajut, eram în meci, eram activ, dar e decizia lui Mister şi o respect. Nu ştiu ce trebuie să se întâmple, nu pot să mă pronunţ eu, oamenii din conducere ştiu ce e de făcut. Nu sunt mulţumit, se putea mai mult, am doar cinci goluri, am lipsit dar nu e o scuză, sper ca anul viitor să pot marca mai mult pentru mine şi pentru Rapid.", a declarat Claudiu Petrila, la finalul partidei de la Sf. Gheorghe.

Afla mai multe despre: rapidsepsisuperligaplay-offclaudiu petrilabogdan lobont 

viewscnt
Articole similare