Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | E gata! FCSB, primul mare transfer pentru Champions League: "Da, semnez"

BREAKING | E gata! FCSB, primul mare transfer pentru Champions League: "Da, semnez"

FCSB

Comentarii

FCSB a cucerit titlul în Superliga şi a petrecut alături de fani, sâmbătă seara, pe Arena Naţională, apoi în centrul oraşului.

FCSB a pierdut meciul cu CFR Cluj, din etapa a noua a play-off-ului Superligii, însă jucătorii lui Charalambous au uitat rapid de înfrângerea cu ardelenii. Imediat după partida de pe Arena Naţională, campioana României a primit trofeul Superligii în faţa celor aproximativ 55 de mii de spectatori.

Până să plece spre centrul oraşului alături de toţi ceilalţi colegi ai săi, Valentin Creţu a făcut şi un anunţ important la microfonul Orange Sport. Fundaşul de 35 de ani a dezvăluit că va semna prelungirea contractului cu FCSB, actuala înţelegere fiind valabilă doar până la finalul acestui sezon.

Trecut pe la Gloria Buzău, Râmnicu Sărat, Concordia Chiajna, Rapid, Săgeata Năvodari, Gaz Metan, Energie Cottbus şi ACS Poli Timişoara, Valentin Creţu a semnat cu FCSB în august 2019, când Gigi Becali i-a achitat clauza de reziliere pe care o avea în contractul cu Gaz Metan, în valoare de 125 de mii de euro.

Fundaşul dreapta a cucerit două trofee cu FCSB, Cupa României, în 2020, şi campionatul, în actualul sezon.

FCSB a primit trofeul de campioană

FCSB a primit trofeul de campioană în Superligă, iar la festivitatea de pe Arena Naţională a fost prezent şi Ilie Năstase.

Componenţii echipei FCSB au primit medaliile şi trofeul de campioni ai României, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, în faţa a aproape 55.000 de spectatori.

Ceremonia a avut loc la finalul meciului de pe teren propriu cu CFR Cluj, pierdut cu scorul de 0-1. La partidă a fost prezent şi Gigi Becali.

Mihai Stoica s-a adresat spectatorilor în startul festivităţii: “Titlul este al vostru”. Oficialul a fost cel care i-a chemat la scenă pe toţi campionii pentru a-şi primi medaliile din partea reprezentanţilor LPF.

Toţi au purtat tricouri cu mesajul “Campion Naţional” şi cu numărul 27.

Pe podium a fost invitat şi fostul mare tenismen Ilie Năstase, care a primit şi el o medalie.

Darius Olaru a fost cel care a ridicat primul trofeul deasupra capului, în ovaţiile publicului.

FCSB - CFR Cluj 0-1

CFR Cluj a învins-o, sâmbătă seara, în deplasare, scor 1-0, pe FCSB, în etapa a noua din play-off-ul Superligii.

La ultimul meci disputat pe teren propriu de noua campioană a României, FCSB, a fost stabilit un nou record de asistenţă pentru Arena Naţională: 54.673 de spectatori prezenţi la sărbătoarea titlului câştigat de echipa patronată de Gigi Becali.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 76, prin superba foarfecă a lui Otele şi s-au impus cu 1-0, aflându-se pe locul 2, cu 43 de puncte. CFR nu mai poate pierde podiumul Superligii, dar mai are de luptat pentru a termina pe locul secund şi a se califica direct în cupele europene.

  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Chiricheş, Radunovic (Ov. Popescu 75) - Lixandru, Şut (Pandele 90), Olaru - Oct. Popescu (David Popa 82), Al. Băluţă (Miculescu 46), Fl. Coman (Antwi 75). ANTRENOR: Elias Charalambous
  • CFR CLUJ: R. Sava - Mogoş, Boben, Kresic, Camora - Muhar, K. Keita, Tachtsidis (Fică 89) – Deac (Aly Abeid 89), Bîrligea (P. Michael 81), Otele (C. Manea 86). ANTRENOR: Dan Petrescu

Afla mai multe despre: cretu 

viewscnt
Articole similare