Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Capitolul la care Darius Olaru consideră că mai are de lucrat: ”Îmi pierd puţin capul” | EXCLUSIV

Capitolul la care Darius Olaru consideră că mai are de lucrat: ”Îmi pierd puţin capul” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a sărbătorit titlul de campioană la meciul cu CFR Cluj, scor 0-1, din etapa cu numărul 9 a play-off-ului SuperLigii.

Olaru a tras linie după sezonul bun făcut la FCSB

Transferat de la Gaz Metan în 2020, pentru 600.000 de euro, Darius Olaru s-a impus ca titular încă din startul aventurii la FCSB.

Darius Olaru, căpitanul FCSB-ului şi un pilon principal în câştigarea trofeului, a vorbit despre sezonul bun pe care l-a făcut. Olaru este, însă conştient că mai are de lucrat la atitudinea lui în teren.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

”Cumva şi zilele trecute, noi am câştigat campionatul, noi nu mai avem nicio presiune, dar eu ieri la miuţă tot m-am supărat. Aşa sunt eu, şi dacă merg cu prietenii la sintetic, nu există să pierd, clar nu mi doresc să pierd.

(n.r. despre faptul că nu ştie să gestioneze emoţiile) În unele momente poate îmi pierd puţin capul şi nu ştiu să gestionez bine pe momentele.

(n.r. ce e cel mai greu să îmbunătăţeşti la tine în acest moment?) lar, chestia asta! Dar în timp o să ştiu să îmi gestionez mult mai bine emoţiile”, a declarat Darius Olaru pentru Orange Sport. 

În acest sezon, căpitanul FCSB-ului şi-a trecut în cont:

  • 43 de meciuri jucate
  • 15 goluri marcate
  • Şase pase decisive livrate

Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, când FCSB avea 49 de puncte. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Olaru, după ce a câştigat titlul cu FCSB:

„Este visul meu să ridic acest trofeu. După meciul cu Farul, toate momentele trăite au fost cele mai frumoase din viaţa mea. Vor mai fi câteva petreceri, cu siguranţă. Vom petrece cât ne ţin picioarele! Cred că Ngezana a avut cel mai bun outfit, a fost ceva diferit.

Nici nu vreau să mă gândesc la derby-ul cu Rapid, vreau să mă bucur de aceşti suporteri minunaţi. Atât noi, cât şi ei merităm din plin să trăim aceste momente!”, a spus Darius Olaru după partidă.

Afla mai multe despre: darius olarufcsb,  

viewscnt
Articole similare