Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Compagno, dezvăluiri despre acomodarea în China! Cum arată viaţa post FCSB: ”La început a fost urât” | EXCLUSIV

Compagno, dezvăluiri despre acomodarea în China! Cum arată viaţa post FCSB: ”La început a fost urât” | EXCLUSIV
Comentarii

Andrea Compagno (27 de ani) a avut parte de un început foarte bun la noua sa echipă, Tianjin Jinmen Tiger.

Compagno s-a acomodat în China

Tianjin Jinmen Tiger l-a transferat pe Andrea Compagno de la FCSB pentru 120.000 de euro. Atacantul s-a acomodat repede în China şi a vorbit, în exclusivitate, pentru Orange Sport despre viaţa de acolo.

  • două milioane de euro este cota de piaţă a lui Compagno, potrivit Transfermarkt.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

”M-am găsit bine imediat, ei ca persoane sunt ospitalieri. M-am găsit bine de la început, şi eu sunt aşa o persoană care vrea să se schimbe, iese din zona de confort şi sunt deschis. Eu şi iubita suntem siguri că ne adaptăm oriunde, iar aici e China, nu te duci în India.

Oraşul e nou, e un oraş frumos şi nu m-am speriat. Cel mai urât a fost la început cu ora era şapte ore în faţă şi era puţin aşa... am avut nevoie de o săptâmănă să mă adaptez dar acum e bine.

(n.r. despre mâncare) Pe săptâmăna eu am dieta mea şi cum mâncam orez în România mânănc şi aici. Mai ales aici că ei cu orezul sunt nr.1. Mie îmi place să încerc să mânănc pe toate. Ne ducem aici la restaurante chinezeşti, iubita nu prea mult, merge pentru că vreau eu. Dacă e pentru ea mergem doar la pizza la restaurant italian.

(n.r. despre limba) Aici n-am putut să învâţ eu singur. Am găsit o persoană care ne ajută, vorbeşte şi italiană şi chineză şi acum sâmbăta avem a treia ora de lecţii, şi ea a zis că va dura cam trei luni dacă facem o ora sau două pe săptâmăna o să învâţăm nivelul basic.

Pâna acum am învâţat numere şi bună ziua. Oricum dacă îmi zicea cineva anul trecut când eram la Craiova şi ziceai în 3 ani copilul tău se naşte în China la Tianjin ziceam eşti nebun dar am învâţat că aşa e în fotbal trebuie să fii pregatit pentru tot ce bine”, a povestit Andrea Compagno, în exclusivitate, pentru Orange Sport.

În cei 3 ani şi jumătate petrecuţi în România, Andrea Compagno a înscris 26 de goluri în 61 de meciuri la FCU Craiova şi 20 de goluri în 55 de partide la FCSB.

Afla mai multe despre: andrea compagnochinafcsb 

viewscnt
Articole similare