Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Comparaţia făcută de Guardiola înaintea meciului de titlu de duminică: "Suntem ca jucătorii de tenis"

Comparaţia făcută de Guardiola înaintea meciului de titlu de duminică: "Suntem ca jucătorii de tenis"

Manchester City

Comentarii

Managerul lui Manchester City, Pep Guardiola, a comparat ultimul meci al sezonului pentru "cetăţeni" în Premier League cu un serviciu pentru victorie în turneul de tenis de la Wimbledon.

În urma victoriei de marţi, scor 2-0, de pe terenul lui Tottenham, Manchester City a depăşit-o cu două puncte în clasament pe rivala Arsenal Londra şi poate obţine al patrulea său titlu consecutiv dacă o va învinge pe West Ham United în ultima etapă a sezonului, duminică, pe Etihad Stadium.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Jucătorii de tenis spun că servesc pentru a câştiga Wimbledonul. Noi suntem acum în aceeaşi situaţie, iar ultimul meci este cel mai dificil. Ştim pentru ce jucăm. Tensiunea este acolo. Avem o zi liberă, două zile pentru a ne pregăti şi apoi vom face tot posibilul pentru a câştiga campionatul", a declarat Guardiola pentru BBC.

Manchester City City este neînvinsă în 22 de meciuri de campionat, în timp ce Arsenal, care trebuie să o învingă pe Everton în ultima rundă, visează la titlul mult aşteptat încă din 2004.

Guardiola a vorbit şi despre portarul Ederson, care a primit îngrijiri medicale pe teren după un duel pentru balon cu Cristian Romero şi despre mijlocaşul Kevin De Bruyne, care a fost forţat să iasă din cauza unei accidentări.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"Ederson a avut o problemă cu ochiul, nu putea vedea bine, aşa ca doctorul a spus că trebuie să iasă. De Bruyne a suferit o accidentare la gleznă", a precizat managerul spaniol.

Afla mai multe despre: manchester city 

viewscnt
Articole similare