Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Matei a dezvăluit cum s-a ”dopat” involuntar: ”Nu o să credeţi de la ce a pornit totul”

Cosmin Matei a dezvăluit cum s-a ”dopat” involuntar: ”Nu o să credeţi de la ce a pornit totul”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

FCSB a încheiat la egalitate miercuri seara, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Sepsi OSK, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii.

Matei, primele declaraţii după ce a fost prins dopat

Cosmin Matei (32 d ani) a revenit pe teren la Sepsi, la meciul cu FCSB, din etapa a 6-a a play-off-ului SuperLigii.

Fotbalistul a trecut prin momente grele după ce a fost prins dopat  controlul antidoping realizat după meciul dintre Sepsi şi Universitatea Craiova, scor 1-3, disputat pe 4 februarie în SuperLiga României. 

Matei a dezvăluit şi care a fost sursa contaminării. Acesta a declarat că un pre-workout, un supliment pe bază de cofeină care se consumă înaintea antrenamentului, a fost de vină pentru testul său pozitiv.

„Am stat şapte săptămîni, mai am de tras puţin. A fost şi este în continuare o perioadă grea pentru mine şi familia mea. Am intrat într-o situaţie fără voia mea, este greu. Este o procedură în desfăşurare. Am colaborat cu cei de la ANAD. Sper să se termine această perioadă grea cu bine. Este cel mai greu lucru prin care poate trece un sportiv.

Nu mi-a venit să cred. Am aflat oricum la 10 zile după... Nici acum nu îmi vine să cred că am avut acest ghinion. A fost de la un pre-workout”, a declarat Cosmin Matei la flash-interviu.

În clasament, FCSB este lider, cu 46 de puncte, iar Sepsi ocupă ultimul loc în clasamentul play-off-ului, cu 28 de puncte.

Sepsi - FCSB 2-2

Meciul  de la Sf. Gheorghe a început cu ocazi de ambele părţi, Alexandru Băluţă lovind bara în minutul 7. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 9, prin Florinel Coman, care a ieşit însă după numai zece minute, uşor accidentat. Atacantul a fost înlocuit cu David Miculescu.

În minutul 22 Roland Varga a egalat situaţia de pe tabela de marcaj, dar nou intratul Miculescu a readus oaspeţii în avantaj, în minutul 34. Sepsi a egalat prin Florin Ştefan, în minutul 70, la o ieşire nefericită a portarului Târnovanu. Până la final nu s-a mai înscris şi meciul s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

Afla mai multe despre: cosmin mateisepsidopaj 

viewscnt
Articole similare