Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir anticipează transferul verii în fotbalul românesc: „Să-l ia Rapid de la FCSB, că e bun de tot!”

Dumitru Dragomir anticipează transferul verii în fotbalul românesc: „Să-l ia Rapid de la FCSB, că e bun de tot!”

Rapid

Comentarii

Dumitru Dragomir e de părere că Dan Şucu ar trebui să-l aducă la Rapid pe Andrei Vlad, portarul celor de la FCSB.

Dumitru Dragomir anunţă un transfer pe ruta FCSB - Rapid

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, le propune celor de la Rapid să transfer un jucător de la FCSB. Concret, este vorba despre Andrei Vlad, rezerva lui Ştefan Târnovanu la formaţia patronată de Gigi Becali.

Ar fi al patrulea fotbalist venit de la FCSB la Rapid în perioada recentă, după ce Iulian Cristea, Răzvan Oaidă şi Damjan Djokovic au venit la echipa lui Şucu doar în ultimul an.

Andrei Vlad a prins doar trei meciuri în acest sezon pentru FCSB, toate în Cupa României, fiind a doua soluţie pe postul de goalkeeper. Astfel, Dumitru Dragomir e convins că Vlad şi-ar dori să ajungă în Giuleşti, unde ar avea o şansă mai mare să se lupte pentru postul de titular cu Marian Aioani.

„Să fiu în locul lui Vlad, n-aş mai sta! Rapidul pe ăsta să-l ia, dacă vrea portar bun!”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit fanatik.ro.

Dumitru Dragomir îi distruge pe jucătorii echipei de play-off: „De liga a 3-a! El e singurul care are valoare”

Dumitru Dragomir, fostul şef de la LPF, a analizat jucătorii din Giuleşti şi nu s-a ferit de cuvinte. Singurul evidenţiat a fost Andrei Borza.

„Îi doare la bască pe fotbalişti. Dacă ai valoare, ai rezultate. Djokovic e operat de reflexe, Rrahmani are valoare doar într-o combinaţie de 2-3 fotbalişti care ştiu să paseze. 

Burmaz e de de divizia B în Anglia, Emmers e de liga a treia în Anglia. Borza are valoare, el da”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrei Borza, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dumitru dragomirandrei vladrapidfcsb 

viewscnt
Articole similare