Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El e cel mai mare sportiv român din istorie în opinia lui MM Stoica: "Are o personalitate..."

El e cel mai mare sportiv român din istorie în opinia lui MM Stoica: "Are o personalitate..."

FCSB

Comentarii

FCSB a petrecut alături de fani, sâmbătă seara, pe Arena Naţională. Deşi a pierdut meciul cu CFR Cluj, echipa lui Charalambous a primit trofeul de campioană, iar la festivitate Ilie Năstase a fost invitat special.

"Mă bucur din toată inima că sponsorul competiţiei a acceptat ca cel mai mare sportiv să ne acorde acest trofeu.

Eu am spus şi pe stadion, e o părere, ştiu că poate naşte multe dezbateri. Pentru mine, Ilie Năstase este cel mai mare sportiv român din toate timpurile.

E un om cu o personalitate... Nici măcar nu pot să folosesc plural de politeţe când vorbesc, e Ilie Năstase, e un gigant. Uitaţi-vă cum arată... A fost mare sportiv" , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

FCSB a primit trofeul de campioană

FCSB a primit trofeul de campioană în Superligă, iar la festivitatea de pe Arena Naţională a fost prezent şi Ilie Năstase.

Componenţii echipei FCSB au primit medaliile şi trofeul de campioni ai României, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, în faţa a aproape 55.000 de spectatori.

Ceremonia a avut loc la finalul meciului de pe teren propriu cu CFR Cluj, pierdut cu scorul de 0-1. La partidă a fost prezent şi Gigi Becali.

Mihai Stoica s-a adresat spectatorilor în startul festivităţii: “Titlul este al vostru”. Oficialul a fost cel care i-a chemat la scenă pe toţi campionii pentru a-şi primi medaliile din partea reprezentanţilor LPF.

Toţi au purtat tricouri cu mesajul “Campion Naţional” şi cu numărul 27.

Pe podium a fost invitat şi fostul mare tenismen Ilie Năstase, care a primit şi el o medalie.

Darius Olaru a fost cel care a ridicat primul trofeul deasupra capului, în ovaţiile publicului.

FCSB - CFR Cluj 0-1

CFR Cluj a învins-o, sâmbătă seara, în deplasare, scor 1-0, pe FCSB, în etapa a noua din play-off-ul Superligii.

La ultimul meci disputat pe teren propriu de noua campioană a României, FCSB, a fost stabilit un nou record de asistenţă pentru Arena Naţională: 54.673 de spectatori prezenţi la sărbătoarea titlului câştigat de echipa patronată de Gigi Becali.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 76, prin superba foarfecă a lui Otele şi s-au impus cu 1-0, aflându-se pe locul 2, cu 43 de puncte. CFR nu mai poate pierde podiumul Superligii, dar mai are de luptat pentru a termina pe locul secund şi a se califica direct în cupele europene.

  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Chiricheş, Radunovic (Ov. Popescu 75) - Lixandru, Şut (Pandele 90), Olaru - Oct. Popescu (David Popa 82), Al. Băluţă (Miculescu 46), Fl. Coman (Antwi 75). ANTRENOR: Elias Charalambous
  • CFR CLUJ: R. Sava - Mogoş, Boben, Kresic, Camora - Muhar, K. Keita, Tachtsidis (Fică 89) – Deac (Aly Abeid 89), Bîrligea (P. Michael 81), Otele (C. Manea 86). ANTRENOR: Dan Petrescu

Afla mai multe despre: nastase 

viewscnt
Articole similare