Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este printre preferaţii lui Becali de la FCSB, dar a fost exilat de fosta echipă: "Mi-au spus că nu mă mai vor" | EXCLUSIV

Este printre preferaţii lui Becali de la FCSB, dar a fost exilat de fosta echipă: "Mi-au spus că nu mă mai vor" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Alex Băluţă, unul dintre jucătorii ajunşi la FCSB în acest sezon, are parte de o stagiune excelentă în tricoul formaţiei antrenate de Elias Charalambous.

Devenit pentru prima oară campion al României, alături de FCSB, Băluţă are parte de un sezon excelent şi din punct de vedere individual. Fotbalistul trecut pe la Universitatea Craiova, cedat de clubul oltean la Slavia Praga, în 2018, pentru suma de 2.650.000 de euro, a povestit un episod dificil al carierei sale din străinătate.

Alex Băluţă a fost jucătorul Slaviei Praga timp de două sezoane, timp în care a reuşit să cucerească două titluri în Cehia, cât şi o Cupă a Cehiei. Băluţă a petrecut un sezon şi la Slovan Liberec, o altă formaţie importantă din Cehia. Momentul dificil al şederii sale în Cehia a venit odată cu revenirea sa la Slavia, după împrumutul la Liberec.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Jucătorul celor de la FCSB a dezvăluit ce a simţit în momentul în care a fost anunţat că nu mai este dorit la formaţia din Cehia. Fostul jucător al Viitorului Constanţa a petrecut trei sezoane în Ungaria, la Puskas Akademia FC, formaţie din prima ligă maghiară.

Alex Băluţă: "A fost o dezamăgire, muncisem foarte mult ca să ajung acolo"

"Mi-a fost foarte greu în momentul de la Liberec, când cei de la Slavia mi-au spus că nu mă mai vor înapoi. Pentru mine a fost o dezamăgire mare pentru că muncisem foarte mult ca să ajung acolo şi n-aş fi făcut pasul în Ungaria. Am fost nevoit să-l fac ca să am continuitate, am gândit şi din punct de vedere al familiei, să fiu aproape de casă, să am soţia şi fetiţa aproape şi asta a fost din punctul astă de vedere.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Din punct de vedere fotbalistic am fost dezamăgit mult timp şi am rămas cu gândul acolo, că aş fi putut arâta mai mult în Cehia, deşi n-am avut suportul pe care îl am acum în ţară. N-am avut încrederea deplină chiar dacă din punct de vedere calitativ eram peste ei, dar probabil ei aveau alte aşteptări.", a declarat Alexandru Băluţă, pentru Orange Sport.

Băluţă a revenit în România, la FCSB, acolo unde a reuşit să obţină un nou trofeu, după ce a reuşit să cucerească Cupa României, alături de Universitatea Craiova, în sezonul 2017/2018. În acest sezon, Băluţă a înscris de şapte ori în 34 de partide, în toate competiţiile şi a reuşit să paseze decisiv de şapte ori. A reuşit inclusiv trei reuşite în play-off, una în poarta celor de la Sepsi, în derby-ul cu Rapid, cât şi în poarta Farului Constanţa.

Afla mai multe despre: alex balutafcsbgigi becalislavia pragasuperliga 

viewscnt
Articole similare