Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, echipament special pentru meciul cu CFR Cluj! ”Nu e ciudat. Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” | EXCLUSIV

FCSB, echipament special pentru meciul cu CFR Cluj! ”Nu e ciudat. Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (59 de ani), a făcut un anunţ de mare interes pentru suflarea roş-albastră cu privire la meciul special contra lui CFR Cluj, ultimul jucat de campioană pe Arena Naţională în acest sezon.

FCSB va juca în compania celor de la CFR Cluj, sâmbătă, 11 mai, de la ora 20:00, în penultima etapă din play-off-ul Superligii României.

Se anunţă sold-out la duelul ce va avea loc pe Arena Naţională. Va fi sărbătoare în toată regula pentru întreaga suflare roş-albastră pe cel mai mare stadion al ţării, dar şi după încheierea meciului.

Suporterii şi componenţii celor de la FCSB vor sărbători titlul cucerit în acest sezon, primul după nouă ani de aşteptare.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange 

FCSB va avea un echipament special în meciul special cu CFR Cluj

De asemenea, Mihai Stoica a făcut un anunţ de ultimă oră cu privire la echipamentul în care va juca campioana României contra CFR-ului.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Mai exact, pentru acest meci special, FCSB va purta un echipament special. Campionii vor renunţa la culorile tradiţionale de roşu şi albastru şi vor trece la un echipament complet alb.

Formaţia lui Gigi Becali a mai jucat un singur meci în acest kit în actualul sezon, la Oradea, contra celor de la Bihor, în Cupa României.

"Vom juca într-un echipament alb noi, da. E un meci special şi echipamentul ăsta era al treilea de anul ăsta, e foarte frumos şi ne-a părut rău că am putut juca doar o singură dată, la Oradea.

Nu e ciudat. Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat în alb când a făcut performanţă. Doar aşa s-a nimerit acum la noi. Şi tricourile de campioni sunt albe şi ne-am gândit să jucăm în el, că e foarte frumos", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ultmul meci al celor de la FCSB în acest sezon va fi deplasarea de pe terenul celor de la Rapid, în etapa de final a play-off-ului.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicafcsb campioanaarena nationalasuperliga 

viewscnt
Articole similare