Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB pregăteşte un nou transfer, după modelul "pariului câştigător" făcut în vară. MM Stoica: "Studiem un atacant" | EXCLUSIV

FCSB pregăteşte un nou transfer, după modelul "pariului câştigător" făcut în vară. MM Stoica: "Studiem un atacant" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orang Sport, Mihai Stoica a anunţat că FCSB urmăreşte un atacant în zona de unde a adus "un pariu câştigător" în vara lui 2023. Cu titlul de campioană acontat, Gigi Becali şi stafful echipei "roş-albastre" caută soluţii pentru întărirea echipei pentru sezonul viitor.

Transferul reuşit al lui Siyabonga Ngezana la FCSB a făcut ca şi alţi jucători să fie recomandaţi la clubul "roş-albastru". Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a dezvăluit că a primit o nouă propunere de jucător din Africa de Sud, un atacant.

Un atacant din Africa de Sud aşteaptă verdictul final din partea FCSB. Mihai Stoica: "Studiem"

Moment, FCSB n-a luat nicio decizie în privinţa lui. Dacă ar fi să-şi dea ok-ul, Mihai Stoica a dezvăluit că ar prefera ca atacantul să vină sub formă de împrumut, chiar dacă aducerea lui Siyabonga Ngezana de la Kaizer Chiefs în schimbul a 600.000 de euro s-a dovedit "un pariu câştigător".

"Studiem nişte jucători. Studiem un atacant african. Recomandarea mea a fost ca, în afară de jucătorii pe care îi cunoşteam şi de cei pe care şi Gigi îi ştie foarte bine din campionatul intern, dacă mai aducem vreun jucător din alt campionat, mai ales de pe alt continent, să vină doar împrumut. De ce? Eu am riscat cu Ngezana şi s-a dovedit un pariu câştigător, dar simt că pot fi şi pariuri necâştigătoare, iar necâştigător ies eu din treaba asta, nu altcineva.

Vin foarte multe propuneri. Dacă va fi ceva, o să vă spun. Deocamdată n-are niciun sens să vorbesc despre ceva de care nu se ştie dacă se va concretiza", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Recent, presa din Africa de Sud a scris că Tsaghefatso Mabasa (27 de ani), atacantul lui Orlando Pirates, a fost în atenţia celor de la FCSB, dar "roş-albaştri" au renunţat la această pistă.

Afla mai multe despre: fcsbatacantafrica de sudmihai stoicasuperliga 

viewscnt
Articole similare