Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş a dezvăluit că i s-a propus să aranjeze un meci: „Primeam salariul pe un an de zile dacă făceam blat!”

Gabi Tamaş a dezvăluit că i s-a propus să aranjeze un meci: „Primeam salariul pe un an de zile dacă făceam blat!”

Fotbal intern

Comentarii

Gabi Tamaş, fostul internaţional român, a oferit câteva dedesubturi despre lumea pariurilor şi blaturilor din fotbal.

Gabi Tamaş, dezvăluiri incredibile despre momentul în care i s-a propus să facă blat

Fără să numească concret echipa din străinătate unde a avut loc întâmplarea, Gabi Tamaş a povestit cu lux de amănunte cum i s-a propus să blătuiască un meci pentru a primi o sumă consistentă de bani.

Fostul fundaş spune că ar fi primit salariul pe un an de zile dacă ar fi acceptat să aranjeze un meci, lucru pe care nu l-a acceptat sub nicio formă.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„Îmi amintesc momentul. Când jucam în străinătate, au venit ăia acolo (n.r. se referă la cei care fac jocuri de culise), la noi la echipă. Eu nu ştiam iniţial de ce au venit la echipă. Erau nişte agenţi străini.

La un moment dat m-au abordat şi m-au întrebat dacă vreau să fiu implicat (n.r. la aranjarea unui meci) sau dacă ştiu şi de alţi colegi de la echipă care vor să se bage în chestia asta.

Le-am zis clar că eu nu mă bag în aşa ceva! Eu nu pot să fac prostii de genul ăsta. Îmi dădeau bani cât pentru salariul pe un an de zile. Poate chiar mai mult.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Din păcate chestiile astea au ajuns şi la noi prin ţară. Lumea pariurilor este foarte mică. Eu nu am probleme că se pariază. Bă, pariază pe tine, pariază că vei câştiga! Ia să vedem dacă eşti tu tare şi pariezi!

Te las să pariezi, mă! Cât vrei tu, tot salariul tău, pariază pe tine! Dacă nu, du-te, tată, acasă!”, a declarat Gabriel Tamaş, potrivit iamsport.ro.

  • Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Bromwich Albion,, Doncaster Rovers, Watford, Cardiff City, Hapoel Haifa

Afla mai multe despre: gabi tamasfotbal internstranieri 

viewscnt
Articole similare