Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a spus cine va câştiga EURO 2024: „E favorită clară!” „Regele” a anticipat şi marea dezamăgire a turneului | EXCLUSIV

Gică Hagi a spus cine va câştiga EURO 2024: „E favorită clară!” „Regele” a anticipat şi marea dezamăgire a turneului | EXCLUSIV
Comentarii

Gică Hagi a fost invitat la EuroCast şi a dat verdictul în privinţa echipei care poate triumfa la EURO 2024.

Gică Hagi a dat verdictul înainte de EURO 2024. Pe cine consideră favorită „Regele”

„Regele” nu o vede favorită pe Germania, deşi este ţara gazdă a acestui turneu şi nici măcar pe Anglia. În schimb, Gică Hagi consideră că Franţa este marea favorită a turneului şi a scos în evidenţă numeroasele calităţi pe care le au fotbaliştii din Hexagon.

„Ca experienţă, ca lot, ca tot ce vrei, Franţa e favorită! Poate să facă două echipe. Ei investec in tineri, au format jucători. Sunt cei mai compleţi ca atleţi, sunt foarte buni. Au nativ forţă. Cu siguranţă pregătesc şi tehnic, tactic, dar au forţă şi au academii foarte bune.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Totul pleacă de acolo. Au mentalitate de campioni, sunt puternici. Au capacitate de a juca un fotbal complet. Sunt şi inteligenţi”, a spus Gică Hagi la EuroCast.

În ceea ce priveşte marea surpriză neplăcută, Hagi crede că Anglia ar putea face o campanie modestă, deşi aşteptările sunt uriaşe.

„Mi-e teamă să nu fie Anglia dezamăgirea turneului. Anglia joacă bine în grupe, dar apoi se stinge. Întotdeauna au avut jucători buni. Acum au un proiect, de asta au mulţi tineri buni, au o generaţie fabuloasă, dar asta nu îţi garantează succesul”, a mai spus Hagi.

Gică Hagi, ofertat de o echipă de TOP din Europa. ”Regele” a recunoscut ”Da!” | EXCLUSIV

„(n.r. A existat o ofertă de la Napoli pentru dumneavoastră, în perioada în care eraţi la Brescia?) Da. Vă daţi seama prin ce am trecut eu atunci? A trebuit să reacţionez, să dau tot ce am mai bun din mine ca să revin unde trebuia. Nu era doar vina mea că am căzut (n.r. Brescia) în Serie B.

Aşa i-am lăsat loc lui Gianfranco Zola, că altfel nu mai apărea (n.r. râde)”, a spus Gică Hagi, la EuroCast 2024.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

 

Afla mai multe despre: gica hagieuro 2024frantaanglia 

viewscnt
Articole similare