Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Îl dau în judecată!” Ilie Năstase l-a desfiinţat pe Florin Talpan: „Nu mai gândeşte omul ăsta, a luat-o razna!” | EXCLUSIV

„Îl dau în judecată!” Ilie Năstase l-a desfiinţat pe Florin Talpan: „Nu mai gândeşte omul ăsta, a luat-o razna!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Ilie Năstase i-a dat replica lui Florin Talpan, după ce juristul de la CSA Steaua l-a acuzat pe Nasty că a încălcat legea la sarbătoarea celor de la FCSB.

Ilie Năstase nu l-a menajat pe Florin Talpan! Replică foarte dură pentru juristul de la CSA Steaua

Fostul mare jucător de tenis a fost prezent la sărbătoarea celor de la FCSB. După meciul cu CFR Cluj de pe Arena Naţională, Ilie Năstase a venit pe teren îmbrăcat militar pentru a celebra alături de echipa sa preferată. Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua, a văzut imaginile şi l-a atacat dur pe Nasty. Contactat de Orange Sport, Ilie Năstase a venit cu o replică pe măsură.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„Eu am aprobare de la Gabi Oprea, de când era el ministru. Extraordinar ce declară domnul Talpan. Dar el ce este? E judecător? Nu înţeleg. Merg şi cu taxiul, cu Uberul acasă, care e problema?

El are procese câte o sută pe zi. Are proces pentru orice. Omul e dus cu pluta, nu mai gândeşte. Cred că a luat-o razna. Eu îl dau în judecată pentru declaraţiile pe care le-a făcut. Eu pot să port uniforma când vreau eu, scrie şi în regulament asta.

Am venit şi acum 9 ani, dar atunci nu a observat. Să-i transmiteţi domnului Talpan că mereu mă voi duce îmbrăcat militar când va câştiga Steaua (n.r. FCSB) campionatul”, a declarat Ilie Năstase pentru Orange Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Ce a spus Florin Talpan despre Ilie Năstase

„Pentru că am fost foarte ocupat cu alte dosare şi nu numai, nu am putut răspunde întrebărilor  jurnaliştilor cu privire la afirmaţiile lui Ilie Năstase la adresa mea. Precizez acum că părerea acestuia despre mine nu are importanţă,cu atât mai mult cu cât acesta nu este ofiţer de carieră! 

Eu nu am fost niciodată subordonatul lui şi nu voi fi niciodată! 

Toată lumea ştie că acesta nu a respectat legea, fiind condamnat penal la pedeapsa de 9 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare şi amânare a executării acesteia pentru că a condus băut, şi din păcate continuă să nu o respecte atunci când, îmbrăcat în uniformă militară susţine că fcsb este Steaua, deşi cunoaşte foarte bine pronunţarea instanţelor române în legătură cu acest aspect! 

Ar fi de preferat că de acum încolo, să ia taxiul după petreceri! Ştie el de ce! Seară bună tuturor!”, a scris Florin Talpan, pe pagina sa oficială de Facebook.

Afla mai multe despre: ilie nastaseflorin talpanfcsbcsa steaua 

viewscnt
Articole similare