Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mai talentat dar mai ghinionist ca Dennis Man”. Florinel Coman s-a comparat cu fostul coleg de la FCSB: ”Amândoi aveam cifre bune” | EXCLUSIV

”Mai talentat dar mai ghinionist ca Dennis Man”. Florinel Coman s-a comparat cu fostul coleg de la FCSB: ”Amândoi aveam cifre bune” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Dennis Man şi Florinel Coman au jucat împreună la FCSB timp de trei sezoane şi jumătate.

”Mai talentat dar mai ghinionist ca Dennis Man”. Florinel Coman, despre fostul jucător de la FCSB

Florinel Coman şi Ştefan Târnovanu au fost invitaţi în emisiunea „Întrebaţi şi voi”, un proiect Orange Sport.

Una dintre întrebările la care Coman a răspuns a fost despre fostul său coleg, Dennis Man. 

  • Dennis Man şi Florinel Coman au jucat împreună la FCSB timp de trei sezoane şi jumătate, din 2017, de la transferul lui „Mbappe”, şi până în iarna lui 2021, atunci când Man era cumpărat de Parma.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

”Te consideri mai talentat dar mai ghinionist ca Man care a promovat în Serie A?”, a fost întrebarea de la care a pornit discuţia. 

”Ma consider şi talentat şi ghionist. (n.r. comparaţia cu Man) Şi Man a avut o perioadă foarte grea şi a reuşit să treacă peste, când eram amândoi aveam cifre foarte bune, după eu m-am accidentat, el a plecat şi a retrogradat cu Parma, dar acum a reuşit sa promoveze”, a fost răspunsul lui Coman. 

Una dintre "perlele" lui Gigi Becali de la FCSB, Florinel Coman a avut parte de un sezon fantastic în tricoul vice-campioanei României. Coman se află, din punct de vedere al cifrelor, la cel mai productiv sezon al carierei sale.

În timp ce, internaţionalul român Dennis Man a jucat 28 de meciuri în acest sezon pentru echipa italiană Parma, în care a marcat 11 goluri şi a dat cinci pase decisive. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: florinel comandennis manfcsb 

viewscnt
Articole similare