Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, prima reacţie după ce Dinamo a învins-o pe UTA şi a mers la baraj: „Voiam altă atitudine de la jucătorii mei!”

Mircea Rednic, prima reacţie după ce Dinamo a învins-o pe UTA şi a mers la baraj: „Voiam altă atitudine de la jucătorii mei!”

UTA

Comentarii

Dinamo a câştigat duelul cu UTA, scor 2-0, şi s-a salvat de la retrogradarea directă.

Prima reacţie a lui Mircea Rednic după înfrângerea cu Dinamo

După meci, Mircea Rednic a oferit prima reacţie. Antrenorul de la UTA Arad a recunoscut că şi-ar fi dorit o altă atitudine din partea elevilor săi. Dinamo a câştigat meciul şi s-a salvat astfel de la retrogradarea directă.

„Am pierdut multe dueluri în prima repriză, nu am văzut deloc implicare. Luăm goluri pe greşeli personale. A fost o ezitare acolo la primul gol din partea portarului, chiar m-am bazat pe el. Cei de la Dinamo ne-au surprins ca agresivitate. Au pus presiune pe noi. Eu i-am avertizat, ştiam că Dinamo este o echipă disperată şi de asta au pus presiune pe noi.

Noi n-am contat în prima repriză, nu am avut ocazie. Performanţele pe care le-am avut la Dinamo nu le poate şterge nimeni, era normal să fie reacţia asta a publicului. Eu le-am zis jucătorilor că dacă vor să rămână la UTA trebuie să joace cu atitudine. Mulţi au jucat cu postul. Voiam altceva de la mai mulţi jucători”, a declarat Mircea Rednic la finalul meciului.

Afla mai multe despre: mircea rednicutadinamo 

viewscnt
Articole similare