Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, la un pas de retragerea din fotbal! Momentul care îl putea face să renunţe: „Nu puteam duce în spate asta” | EXCLUSIV

MM Stoica, la un pas de retragerea din fotbal! Momentul care îl putea face să renunţe: „Nu puteam duce în spate asta” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a povestit momentul în care s-a gândit serios să se retragă din fotbal.

MM Stoica, despre momentul în care a vrut să iasă din fotbal

Oficialul celor de la FCSB a recunoscut că sfertul de finală cu Rapid din Cupa UEFA a fost un moment psihologic extrem de important. MM Stoica a povestit la Orange Sport că un eventual insucces ar fi putut duce la retragerea sa din fotbal, dată fiind importanţa acelui duel.

FCSB a trecut în acea „dublă” de Rapid, după 0-0 în meciul tur şi 1-1 în Giuleşti. De asemenea, MM a vorbit şi despre un episod recent: titlul pierdut în 2023 în faţa „marinarilor” lui Gică Hagi. Şi atunci oficialul campionilor a avut o tentativă de a ieşi din fotbal, dar a evitat să ia o decizie pripită.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„Am fost hotărât să renunţ la carieră, nu neapărat la funcţie, în 2006 dacă ne-ar fi eliminat Rapid din sferturile Cupei UEFA. Pentru că era meciul fără revanşă, nu cred că puteam să duc în spate un asemenea insucces. Mi-aş fi dorit să pot continua, dar nu cred. 

(n.r. - după titlul ratat sezonul trecut) Am avut o tentativă pentru că am simţit că sunt inutil, dar după aceea am realizat că nu sunt”, a declarat MM Stoica în cadrul emisiunii „Întrebaţi şi voi” de pe canalul de YouTube al Orange Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbrapid 

viewscnt
Articole similare