Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Papeau, despre prăbuşirea Rapidului din play-off: ”Este o ruşine pentru noi” | EXCLUSIV

Papeau, despre prăbuşirea Rapidului din play-off: ”Este o ruşine pentru noi” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Jayson Papeau, unul dintre cei mai iubiţi jucători ai Rapidului, a vorbit despre situaţia echipei sale.

Papeau, despre atmosfera din vestiarul Rapidului

Rapid a picat în actualul play-off şi încheie ultima dintre cele şase echipe.

Mai exact, Rapid nu a bifat nicio victorie în play-off. Giuleştenii sunt ultimii clasaţi (29 de puncte) cu o remiză şi opt eşecuri înregistrate după nouă etape desfăşurate în partea a doua a campionatului.

Jayson Papeau, unul dintre cei mai iubiţi jucători ai Rapidului, a vorbit despre situaţia echipei sale.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Jayson Papeau, potrivit Transfermarkt

”(n.r. despre fanii supăraţi) Desigur, nu am avut un play-off bun, am luat un singur punct şi este o ruşine pentru noi şi pentru fanii care fac şi 7 ore pentru a ne susţine la stadion. Ei ne susţin mereu şi noi nu jucăm aşa cum ar vrea, iar pentru ei este norm să reacţioneze aşa. 

Pentru noi este mai mult decât un derby fiindcă nu am avut un parcurs bun în acest play-off, aşa că trebuie să încheiem acest sezon într-un mod cât mai bun, cu o victorie.

Nu e doar pentru o impresie bună, trebuie avem personalitate fiindcă pentru mine, şi cred că pentru toţi cei din club, este o ruşine să fim aici. Trebuie să arătăm că acest play-off a fost unul prost însă noi suntem jucători buni şi o echipă bună. 

(n.r. Ai vreo explicatie pentru play-off-ul asta?) Să fiu sincer nu. Deoarcee noi eram foarte bine la antrenamente şi am intrat pe tere cu dorinţa de a câştiga,  însă, din păcate, unele meciuri am jucat foarte slab, dar noi nu suntem aşa. 0139 Cred că am fi avut nevoie de mai multă motivaţie. Nu ştiu! Pentru că nu putem explica de ce am fost aţa. Am meritat să pierdem unele meciuri, dar la unele meciuri nu neapărat să ţtigăm, dar cred că în unele am avut şi ghinion. Dar pe unele le-am pierdut pe greşelile noastre.

Trebuie să ne folosim de această vacaţă pentru a ne da un reset, să ne încărcăm bateriile, fiindcă acum suntem jos. Am luat un punct în 9 meciuri, dar sper să încheiem play-off-ul cu 4 puncte, după meciul cu FCSB. 

Trebuie să ne folosim de aceste zile pentru a ne relaxa, dar trebuie să muncim pentru a ne pregăti bine pentru sezonul viitor”, a declarat Papeau pentru Orange Sport.

  • 36 de meciuri, 5 goluri şi 4 pase decisive sunt cifrele fotbalistului din actualul sezon

Afla mai multe despre: rapidfcsbpapeau 

viewscnt
Articole similare