Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Parma a promovat în Serie A. Dennis Man şi Valentin Mihăilă au revenit în elita fotbalului italian

Parma a promovat în Serie A. Dennis Man şi Valentin Mihăilă au revenit în elita fotbalului italian

Serie A

Comentarii

Parma, echipa la care joacă românii Dennis Man şi Valentin Mihăilă, a reuşit să obţină promovarea în primul eşalon din Italia.

Parma a încheiat la egalitate, în deplasare, la Bari, scor 1-1, în etapa a 36-a din Serie B. Dar cu ajutorul acestui punct, ”cruciaţii” au obţinut promovarea matematică în Serie A.

În clasament, Parma este pe primul loc, cu 74 de puncte, şi este sigură de promovarea în elita fotbalului italian, deoarece nu are cum să coboare mai jos de locul doi, cu două etape înainte de finalul sezonului din Serie B. 

Primele două clasate promovează direct în prima ligă din Italia. A treia clasată, Venezia, are 67 de puncte. A treia promovată în Serie A se va stabili în urma unui play-off.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A

Revenirea Parmei în Serie A a fost anunţat cu mare fast pe pagina oficială de Twitter a campionatului italian. Dennis Man apare şi el în afişul oficial, românul fiind unul dintre artizanii acestei perfomanţe a ”cruciaţilor”.

Astfel, Parma revine în Serie A după trei sezoane. Echipa retrograda în anul 2021, la capătul unei stagiuni de coşmar, una pe care a terminat-o pe ultimul loc, cu doar 20 de puncte acumulate.

În acelaşi sezon, 2020-2021, Parma îi aducea la echipă şi pe Valentin Mihăilă şi Dennis Man. Cei doi internaţionali români se află şi acum în lotul ”cruciaţilor” şi şi-au adus contribuţia la această promovare.

În actualul sezon, Man a jucat 30 de meciuri şi a livrat 11 goluri şi cinci pase decisive, în timp ce Mihăilă a disputat 30 de partide, cu cinci reuşite şi două assist-uri.

Afla mai multe despre: parmaserie astranierivalentin mihailadennis manserie b 

viewscnt
Articole similare