Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Patron deştept, echipă obosită!” Concluzie dură trasă după o nouă înfrângere suferită de Rapid în Superligă

„Patron deştept, echipă obosită!” Concluzie dură trasă după o nouă înfrângere suferită de Rapid în Superligă

Rapid

Comentarii

Rapid a fost învinsă din nou în Superliga României, scor 1-3, cu Farul Constanţa.

Concluzia dură trasă după Farul - Rapid 3-1: „Patron deştept, dar echipă obosită!”

La meci a asistat şi Dan Şucu, care a fost complet nemulţumit de modul în care s-a prezentat echipa sa. Patronul giuleştenilor nu şi-a putut ascunde deznădejdea la primul gol înscris de „marinari”. Acum, la o zi distanţă, Dumitru Dragomir a analizat situaţia clubului bucureştean şi consideră că lotul de jucători este unul modest şi slab pregătit.

Totodată, fostul şef de la LPF are în continuare mare încredere în Dan Şucu, pe care îl consideră „băiat deştept”, dar despre care mai spune că are nevoie de câţiva profesionişti în jurul său.

„Am avut gura aurită. Au patron deştept, au o conducere bunicică şi au o echipă obosită. Nici nu au contat în meciul cu Farul. Mi se pare că că fundaşul dreapta e cel mai bun jucător de la Rapid. Nu a jucat rău ieri chiar dacă era accidentat. Rapid e de locul 6-7.

Nu trebuie acuzat Şucu, pentru că el nu e om de fotbal. Şi el şi familia lui sunt devastaţi de rezultat şi este normal. Domnul Şucu trebuie să îşi ia 2-3 profesionişti în jurul dânsului pentru marea performanţă.

Nu poţi să dai bani aşa pe orice jucător, pentru că vine unul sau altul şi ţi-l propune. Dă Becali 3-4 jucători afară şi îi iei tu de buni. Cu toţi s-a păcălit. Absolut cu toţi de la FCSB. 

Vârful de atac este o achiziţie bună, restul niciunul nu este o achiziţie bună. A pierdut şi un portar foarte bun faţă de ce are. Ca valoare, Aioani e în primii 10 portari ai ţării. Dacă mă supăr puţin e în primii 11”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirdan sucurapid 

viewscnt
Articole similare