Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele ligii a anunţat transferul lui Mbappe! "Va veni şi va semna pe cinci sezoane"

Preşedintele ligii a anunţat transferul lui Mbappe! "Va veni şi va semna pe cinci sezoane"
Comentarii

Preşedintele Ligii spaniole de fotbal, Javier Tebas, a declarat, marţi, pentru un ziar argentinian că Kylian Mbappé va semna cu Real Madrid pentru cinci sezoane în această vară.

Preşedintele Ligii Spaniole: "Mbappe va veni la Real Madrid"

Atacantul central al naţionalei Franţei şi al echipei Paris SG şi-a oficializat vineri seară plecarea de la clubul din capitala Franţei, la finalul actualului sezon. Cu toate acestea, el nu a dezvăluit destinaţia sa.

"Ei bine, vine la Madrid anul viitor, sezonul viitor, da, da", a declarat Tebas într-un interviu publicat marţi de cotidianul sportiv argentinian Olé.

Şeful La Liga a continuat spunând că Real şi atacantul francez în vârstă de 25 de ani au convenit asupra unui contract pe cinci ani, adăugând că "este unul dintre cei mai buni jucători din lume. Dar mai sunt şi Vinicius şi Bellingham, Madridul va avea o echipă mare".

Real Madrid, care va încerca să câştige a 15-a Ligă a Campionilor din istoria sa la Londra pe 1 iunie, după ce a cucerit al 36-lea titlu de campion al Spaniei, este cea mai probabilă destinaţie pentru Mbappé, deşi nimic nu a fost încă oficializat de ambele părţi.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: mbappembappe real madrid 

viewscnt
Articole similare