Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul campion care pleacă de la FCSB. A scris istorie în tricoul roş-albastru şi va semna cu o altă echipă din România | EXCLUSIV

Primul campion care pleacă de la FCSB. A scris istorie în tricoul roş-albastru şi va semna cu o altă echipă din România | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB poate pierde primul jucător devenit campion la finalul actualului sezon. Acesta este la un pas să ajungă la o altă echipă din România.

Legenda clubului FCSB se desparte de culorile în care a scris istorie

FCSB este campioana României, după nouă ani de pauză. Iar în acest final de sezon, conducerea roş-albaştrilor are de treabă.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Contractele mai multor jucător, anume Risto Radunovic, Valentin Creţu şi Ovidiu Popescu, urmează să expire la capătul actualei stagiuni, iar negocierile cu aceştia se derulează deja de mai multe săptămâni.

Semnalele sunt pozitive din partea primilor doi jucători. Totuşi, există anumite probleme cu privire la tratativele cu fotbalistul de 30 de ani.

Concret, Ovidiu Popescu este foarte aproape să plece de la FCSB şi să semneze cu o altă echipă din Superligă, respectiv Sepsi, conform surselor Orange Sport.

Proaspătul campion în vârstă de 30 de ani este cel mai vechi jucător din lotul roş-albaştrilor. Ovidiu Popescu se află la FCSB din 2016, an în care ajungea de la Poli Timişoara, pentru 200.000 de euro. Dar acum va pleca din postura de jucător liber de contract.

”Ne-am dat acordul cu Florin Vulturar, ne-am înţeles şi cu Ovidiu Popescu, sunt mari şanse să vină la noi. Suntem încântaţi, e totuşi un campion al României, un jucător cu experienţă care poate acoperi mai multe posturi”, a declarat directorul general al celor de la Sepsi, conform Hotnews.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Ovidiu Popescu a evoluat în 248 de partide pentru FCSB în cei opt ani de zile. A marcat şase goluri şi a dat 13 pase decisive. În acest sezon, Popescu a jucat în 36 de meciuri pentru campioni, livrând un gol şi pasă decisivă. 

În momentul de faţă, cel mai vechi jucător din lotul FCSB-ului este cotat la 700.000 de euro. Tot de la această echipă a ajuns să joace şi în tricoul primei reprezentative a României, unde a bifat două prezenţe.

Mihai Stoica, după titlul câştigat de FCSB: ”Nu ştiam dacă el sau eu”

”Vocea e pierdută, dar o regăsesc eu. M-am dus să-l iau în braţe (n.r. pe Ovidiu popescu), el vine şi mă loveşte. Am auzit doar <<poc>> şi nu ştiam dacă el sau eu. Am fost eu (n.r. lovit). M-a sunat Cristi Man, tatăl lui Dennis Man, şi m-a întrebat dacă au fost dure negocierile cu Ovidiu Popescu”, afirma MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbovidiu popescusepsisuperligafcsb campioana 

viewscnt
Articole similare