Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Se face astăzi transferul lui Florinel Coman?”. Răspunsul oferit de Gigi Becali

”Se face astăzi transferul lui Florinel Coman?”. Răspunsul oferit de Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Florinel Coman a fost un om important în titlul adjudecat de FCSB cu trei etape înainte de încheierea actualei stagiuni.

Becali, ultimele detalii despre transferul lui Coman

Florinel Coman (25 de ani) e la un pas de plecarea de la FCSB. Iar viitoarea destinaţie pare să fie Qatar, la Al-Duhail. Gigi Becali a dezvăluit că îi aşteaptă, azi, pe reprezentanţii clubului din Golf. 

„(n.r: Se face azi cu Florinel Coman?) Trebuie să vină ăştia. Trebuie să vină”, a declarat Gigi Becali.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Al-Duhail a pus ochii pe Florinel Coman. Trupa din Qatar vrea să-i achite clauza de 5 milioane de euro şi să-i ofere jucătorului un salariu colosal, de 2 milioane de euro pe an.

Becali, însă are o cerere specială şi doreşte ca Florinel să fie lăsat la FCSB în preliminariile din cupele europene, în schimbul a unui milion de euro.

”(n.r: Să vă ajute în cupele europene, după care să plece pe suma respectivă?) Da. Îi mulţumesc lui Dumnezeu, că a făcut Dumnezeu cu mine aşa frumos… Puteam să fiu şi acum în emoţii, aşa, înainte de Săptămâna Patimilor, că am fost credincios Dumnezeului meu, a zis ‘Îţi dau să fii campion cu 3-4 etape, să nu mai ai emoţii, să ai Paşte liniştit, să fii cu Hristos ca lumea’.

Dacă sunt credincios Dumnezeului meu, dă Domnul de îi spulber şi pe ăştia de afară. Pe toţi, şi pe unul, şi pe celălalt (n.r: şi Real Madrid, şi Bayern Munchen), şi Dortmund, şi PSG, pe toţi”, a declarat Gigi Becali la palat.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: gigi becaliflorinel comanfcsbarabia saudit 

viewscnt
Articole similare