Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC în fotbalul românesc! O echipă de tradiţie se destramă: ”Viitorul este incert”

ŞOC în fotbalul românesc! O echipă de tradiţie se destramă: ”Viitorul este incert”

Liga 2

Comentarii

Ceahlăul Piatra Neamţ a fost una dintre surprizele plăcute din acest sezon al Ligii 2. Nou-promovaţi în eşalonul secund, galben negrii au ratat la mustaţă accederea în play-off, dar s-au salvat fără nico emoţie de la retrogradare.

În decursul acestei zile, Ceahlăul Piatra Neamţ a postat pe contul oficial de Facebook un mesaj emoţionant, în care s-a anunţat despărţirea de Cristi Pustai, antrenorul care a reuşit promovarea alături de gruparea nemţeană.

Pustai a plecat de la Ceahlăul, iar fanii se tem că echipa se va desfiinţa

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Plecarea lui Cristi Pustai de la Ceahlăul reprezintă, fără dar şi poate, un pas înapoi făcut de club, iar zilele se anunţă negre la gruparea de sub Pietricica.

La fel ca pe parcursul sezonului, Anton Măzărianu, finanţatorul Ceahlăului, le-a dat emoţii suporterilor nemţeni prin declaraţiile sale.

Deşi apele păreau că s-au liniştit la Piatra Neamţ, anunţul plecării lui Pustai a venit ca un şoc pentru fanii Ceahlălui, care au asaltat pagina clubului cu mesaje de mulţumire pentru tehnician.

Finaţatorul Ceahlăului a explicat că despărţirea s-a produs în condiţii amiabile, având în vedere situaţia creată de starea de incertitudine cauzată de problemele financiare ce au lovit clubul.

„A fost o înţelegere amiabilă, în condiţiile în care la Ceahlăul Piatra Neamţ nu se ştie exact ce va urma. Cum nu i-am putut garanta continuitatea, l-am înţeles pe domnul Pustai că trebuie să caute un nou angajament. Îi mulţumim pentru tot ce a făcut la Ceahlăul, publicul a apreciat, dar viitorul este incert”, a spus Anton Măzărianu, la Metropola TV.

Măzărineanu a ameninţat la în urmă cu câteva luni că intenţionează să se retragă de la club, iar apoi că să cedeze autorităţilor locale 80% din acţiuni.

”Eu am solicitat la sfârşitul anului trecut, pentru a avea siguranţa şi liniştea până la sfârşitul campionatului, să accepte o reducere a salariilor cu 25 la sută. Majoritatea nu a acceptat. Asta este. Dacă ei au preferat să nu accepte o reducere cu 25 la sută în detrimentul în a pierde totul, să nu mai încaseze nimic, este alegerea lor.

Dacă şi jucătorii şi stafful ar fi înţeles situaţia, că nu suntem sprijiniţi deloc şi ar fi acceptat reducerea cu 25 la sută din noiembrie, lucrurile ar fi fost ok până la finalul sezonului. Şi apoi am fi văzut ce mai puteam face. Ei nu au înţeles lucrul acesta, unii chiar s-au ţinut foarte tare. Unii chiar… În fine, nu mai comentez.

În fotbal altfel stau lucrurile şi probabil nu sunt eu obişnuit. În general eu sunt de părere că decât să pierzi tot, mai bine pierzi puţin. Dar nu toată lumea gândeşte aşa”

În ultimele zile Ceahlăul s-a despărţit şi de jucătorii: Denis Benga, Tudor Oltean, Boison Wynney, Pier Larrauri, Sergio Cortelezzi, Cristin Jalbă.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: ceahlăulliga 2cristi pustai 

viewscnt
Articole similare