Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane, OUT din cursa spre Bayern Munchen! Germanii dau altă lovitură şi negociază cu un selecţioner important din Europa

Zidane, OUT din cursa spre Bayern Munchen! Germanii dau altă lovitură şi negociază cu un selecţioner important din Europa

Bayern Munchen

Comentarii

Actualul selecţioner al Austriei, Ralf Rangnick, a confirmat, miercuri, că se află în discuţii cu Bayern Munchen pentru a-l înlocui pe Thomas Tuchel la conducerea tehnică a clubului german în această vară.

Bayern Munchen pregăteşte lovitura pentru sezonul viitor! Negociază cu un selecţioner din Europa

Fostul antrenor al echipei Manchester United a declarat pentru presa austriacă 90 Minutes că „au existat contacte” cu Bayern, deşi nu a precizat dacă el va fi sau nu viitorul titular.

Rangnick, care este „complet concentrat pe Euro” din Germania (14 iunie - 14 iulie), pe care îl va juca pentru Austria, nu a vrut să spună dacă va prelua frâiele la Munchen. „Am informat şi federaţia austriacă” despre aceste contacte, a continuat el.

„Avem o relaţie reală de încredere.Mă simt foarte bine” cu Austria, a continuat el, „pentru moment, nu există niciun motiv să mă preocup (de interesul Munchenului) într-un mod intens şi specific. Dacă Bayern mi-ar spune 'te vrem', ar trebui să mă întreb dacă asta este ceea ce îmi doresc cu adevărat", a adăugat el.

Antrenorul în vârstă de 65 de ani va înfrunta EURO-2024, Franţa, Olandei şi Poloniei.

Rangnick a avut o influenţă uriaşă asupra fotbalului german şi a antrenorilor săi în ultimii ani. Înainte de mandatul său de şapte luni la Manchester (2021-2022), a antrenat mai multe cluburi germane, printre care Hanovra, Schalke, Hoffenheim şi Leipzig. La sfârşitul secolului trecut, el a dus-o pentru prima dată pe Ulm în Bundesliga.

Afla mai multe despre: zinedine zidanebayern munchenantrenor 

viewscnt
Articole similare