Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A dat gol, iar la final s-a confesat: ”Nu cred că jucam fără regula U21”. Fotbalistul, lăudat de antrenorul său

A dat gol, iar la final s-a confesat: ”Nu cred că jucam fără regula U21”. Fotbalistul, lăudat de antrenorul său
Comentarii

Jucătorul celor de la Universitatea Craiova, Ştefan Bană (19 ani), a tras concluziile după victoria echipei sale în faţa celor de la Sepsi.

Universitatea Craiova a câştigat, pe teren propriu, cu Sepsi OSK, scor 3-2, în ultima etapă din play-off-ul Superligii.

Golurile din această partidă au fost marcate de Ştefan Bană (46), Elvir Koljic (52) şi Andrei Ivan (79) pentru olteni, respectiv Marius Ştefănescu (21) şi Gabriel Debeljuh (66) pentru covăsneni.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

La finalul partidei, Ştefan Bană, pe care Costel Gâlcă l-a numit ”letal”, a reacţionat cu privire la evoluţia echipei oltene, pentru care a marcat primul său gol.

”Este un vis devenit realitate, îmi doresc de mic copil să joc pe ‘Ion Oblemenco’ şi să dau şi gol. Sincer, nu pot să vă descriu emoţia, m-am bucurat foarte mult alături de colegi. 

Nu pot să spun eu dacă voi fi titular, voi încerca să-mi ajut echipa în continuare. Cred că ar trebui să rămână regula U21, e benefică pentru tineri.

Sincer, nu prea cred că jucam fără regulă. Cu regula, mai mulţi tineri ar putea să joace şi să-şi arate talentul”, a declarat Ştefan Bană, după meci.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

În urma acestei victorii, Universitatea Craiova s-a clasat pe locul al treilea în clasamentul Superligii, cu 44 de puncte, urmând să evolueze într-un baraj cu învingătoarea din barajul Oţelul Galaţi - U Cluj, pentru stabilirea echipei care va merge în cupele europene.

Afla mai multe despre: craiovastefan banasuperliga 

viewscnt
Articole similare