Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A găsit vinovaţii pentru situaţia critică de la Dinamo! Giani Kiriţă a erupt: "Aţi vrut să ne luaţi la mişto. Vorbesc elevat şi cam atât" | EXCLUSIV

A găsit vinovaţii pentru situaţia critică de la Dinamo! Giani Kiriţă a erupt: "Aţi vrut să ne luaţi la mişto. Vorbesc elevat şi cam atât" | EXCLUSIV
Comentarii

Dinamo mai are doar două etape pentru a prinde măcar locul de baraj din play-out. Dublul campion al României în alb-roşu, Giani Kiriţă, i-a indicat pe cei care au dus clubul spre încă un sezon slab pe plan sportiv.

Giani Kiriţă a răbufnit şi i-a găsit pe vinovaţii pentru sezonul în care Dinamo riscă să retrogradeze din nou

Campion cu Dinamo în 2000 şi 2002, Giani Kiriţă a identificat ce s-a făcut greşit în cadrul clubului în sezonul petrecut pe prima scenă a României. 

"Nu avem în conducere dinamovişti, nu avem pe bancă dinamovişti, nu avem în teren dinamovişti. Avem foarte mulţi străini şi atunci tot dezastrul ăsta se vede azi în ce se întâmplă la Dinamo", a spus fostul fotbalist defensiv, pentru Orange Sport. 

Apoi, Giani Kiriţă şi-a mutat nemulţumirile spre administratorul special de la Dinamo, Andrei Nicolescu, şi antrenorul cu care s-a început sezonul, Ovidiu Burcă, doi dintre vinovaţii găsiţi. 

"Aţi vrut doar voi, conducătorii, să faceţi ce vreţi voi, să ne luaţi la mişto şi niciun post cheie nu e atribuit unui dinamovist. Acum nu se mai vrea aşa. Au preluat echipa, niciun club nu a permis să aibă 11 înfrângeri, să rămânem cu acelaşi antrenor, pentru că sunt nişte prietenii acolo şi asta se uită văd eu. Să nu se uite asta! Nicolescu, Burcă... Pai, stai, mă, puţin. După patru, cinci înfrângeri, ajunge, hai să schimbăm.

Voi nu vă pricepeţi la fotbal! Se pricep doar să vorbească elevat şi cam atât! Au minţit şi suporterii! Suporterii, din păcate, au fost păcăliţi", a mai spus Kiriţă. 

Giani Kiriţă crede că la Dinamo sunt prea mulţi fotbalişti străini

Dinamo este pe penultimul loc în play-out, direct retrogradabil, iar pentru meciurile cu U Cluj şi UTA l-a pierdut pe Abdallah, care a primit o suspendare drastică. Totuşi, Giani Kiriţă susţine că mulţi jucători sunt nepăsători în faţa situaţiei din clasament. 

"Sunt foarte mulţi jucători străini, iar asta se vede în teren, pentru că în momentele grele jucătorii străini sunt mercenari, jucătorii străini nu pun suflet pentru Dinamo, ei nu stiu ce e aia suflet pentru club. Sunt veniţi, plătiţi, retrogradezi, bine, ok, nu retrogradezi, iar e bine, că merge contractul merge.

Suporterii au fost, sunt şi vor fi lângă echipă, dar uite că se întâmplă, din păcate, acelaşi scenariu (n.r. - posibila retrogradare în Liga 2).

Nu-mi vine să cred, pentru că este dramatic pentru toată suflarea dinamovistă, efectiv sunt nişte oameni care au preluat clubul... Bravo lor, toţi au avut respectul nostru când clubul era într o situaţie dificilă din punct de vedere financiar, dar după aia l-au dus dezastruos spre liga a doua, dar sper să nu", a adăugat dinamovistul Giani Kiriţă, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: giani kiritagiani kirita dinamodinamo superliga 

viewscnt
Articole similare