Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A semnat”. Antrenorul, confirmat. Lovitura uriaşă dată de clubul din Superligă pentru sezonul viitor

”A semnat”. Antrenorul, confirmat. Lovitura uriaşă dată de clubul din Superligă pentru sezonul viitor

Superliga

Comentarii

Un club din Superliga României şi-a confirmat antrenorul pentru sezonul viitor. Preşedintele grupării a făcut anunţul în urmă cu puţin timp.

Echipa din România are deja antrenor pentru sezonul următor

U Cluj şi-a asigurat antrenorul pentru sezonul viitor. Preşedintele clubului, Radu Constantea, a anunţat că acesta este Ioan Ovidiu Sabău.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Actualul tehnician a semnat prelungirea de contract, unul valabil pentru doi ani. Cu Sabău antrenor, U Cluj a jucat finala Cupei României anul trecut.

Deşi Ioan Ovidiu Sabău se arăta supărat că ar putea fi înlocuit cu Marius Şumudică, dar actualul antrenor va continua pe banca ardelenilor.

”Are contract şi pentru sezonul următor, a semnat pentru doi ani. Cred că au fost cele două meciuri în care echipa a jucat bine, cu Petrolul şi cel de la Galaţi, din Cupă. 

Cred că de acolo a venit aşa un recul din punctul de vedere al echipei şi mental. 80 la sută din sezon a fost OK (n.r. despre nemulţumirea antrenorului)”, a declarat Radu Constantea, conform Sportpesurse.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

În momentul de faţă, U Cluj se află pe locul 4 în play-out, cu 30 de puncte acumulate. În ultima etapă din această fază de campionat, clujenii se vor deplasa pe terenul celor de la Voluntari.

Afla mai multe despre: u clujioan ovidiu sabausuperliga 

viewscnt
Articole similare