Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alertă la PSG! Un jucător important al echipei s-a accidentat şi va rata returul cu Borussia Dortmund

Alertă la PSG! Un jucător important al echipei s-a accidentat şi va rata returul cu Borussia Dortmund

PSG

Comentarii

Accidentat la genunchiul stâng la meciul de miercuri cu Borussia Dortmund, jucătorul echipei PSG, Lucas Hernandez, urmează să fie supus unui RMN pentru a se stabili gravitatea accidentării sale, relatează L'Equipe.

Această accidentare l-ar putea forţa pe fotbalist să nu participe la EURO 2024 cu echipa Franţei. Hernandez nu va putea face parte din lotul echipei Paris Saint-Germain pentru meciul retur de marţi, cu Borussia Dortmund. Genunchiul stâng al fundaşului, afectat atunci când a încercat să intervină la golul lui Nicklas Füllkrug, era încă prea inflamat în ultimele ore pentru a se putea stabili natura exactă a accidentării sale. El va fi supus unui RMN.

În cazul campionului mondial din 2018, există suspiciunea că ligamentele încrucişate au fost afectate. În orice caz, Lucas Hernandez va avea nevoie de repaus timp de câteva săptămâni. Selecţionerul Didier Deschamps urmează să anunţe lista pentru EURO 2024 la 16 mai. Jucătorii disponibili se vor reuni la Clairefontaine, în data de 29 mai.

Kylian Mbappe, mesaj în vederea returului de pe Parc des Princes

Kylian Mbappe, starul echipei pariziene le-a transmis un mesaj adversarilor de la Borussia Dortmund, prin intermediul unei postări pe reţelele de socializare.

"Pauză! Aici este Paris", este mesajul lui Kylian Mbappe, înainte de returul cu Borussia Dortmund, postat pe Instagram. Astfel, superstarul naţionalei Franţei se bazează pe sprijinul suporterilor francezi, în drumul echipei spre finala UEFA Champions League, acolo unde va întâlni câştigătoarea "dublei" dintre Bayern Munchen şi Real Madrid.

Afla mai multe despre: lucas hernandezpsgparis saint germainchampions leagueborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare