Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Nicolescu, distrus de fostul medic al echipei după ce Dinamo e pe loc retrogradabil cu 2 etape înainte de finalul sezonului

Andrei Nicolescu, distrus de fostul medic al echipei după ce Dinamo e pe loc retrogradabil cu 2 etape înainte de finalul sezonului

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a terminat la egalitate, scor 2-2, cu FC Voluntari şi este în continuare pe loc direct retrogradabil.

Fostul medic de la Dinamo l-a făcut praf pe Andrei Nicolescu

Adrian Motoacă, fostul medic de la Dinamo şi care în prezent se află la Unirea Slobozia, a criticat foarte dur management-ul clubului bucureştean, motiv pentru care nu este surprins de performanţele sportive modeste din acest sezon.

Într-un mesaj postat public pe Facebook, Motoacă a explicat principalele probleme care au dus-o pe Dinamo în situaţia din prezent: pe loc direct retrogradabil cu doar două etape înainte de finalul sezonului.

„Un management fără nici măcar un om de fotbal în club care să cunoască măcar primele două ligi româneşti. Cu un secund numit Colceag, a cărui singură performanţă notabilă în fotbal a fost să retrogradeze FCD II (n.r. «satelitul» clubului) din Liga 3 în Liga 4 cu jumătate din cei pe care îi antrenează Kopic acum. (n.r. se referă la Amzăr, Borduşanu, Bani).

Nişte încăpăţânaţi fandosiţi, care au oferit salarii de Benfica Lisabona în campionatul românesc pentru performanţa de a fi pe loc direct retrogradabil! Nişte neica-nimeni, jucători de Fifa PlayStation pe la scouting, care ne-au adus turişti în România pe 20.000€ / lună ca să viziteze baza Săftica.

Un şef în persoana lui Nicolescu, cel care timp de un de zile nu a fost în stare să găseasca un director sportiv în toată România, deşi i-au fost propuse nume precum Lupescu sau Orac, dar pe care i-a refuzat!

Nişte acţionari indolenţi precum Renovatio, care se încăpăţânează să piardă 3-4 mil.€ pe mâna unuia care nu a câştigat în viaţa lui nici măcar un proces de divorţ.

Un aşa-zis şef Voicu, care, făcând o poză cu vitrina CFR, a rămas cu singura lui amintire cu un trofeu (...) Aţi omorât Dinamo! Aţi distrus psihic şi ultimul dinamovist care mai avea o farâmă de demnitate în el!”, a fost mesajul lui Motoacă.

Afla mai multe despre: andrei nicolescudinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare