Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlo Ancelotti, replică pentru nemţi după acuzaţiile aduse arbitrajului de Thomas Tuchel: ”Tot ei se plâng de asta?!”

Carlo Ancelotti, replică pentru nemţi după acuzaţiile aduse arbitrajului de Thomas Tuchel: ”Tot ei se plâng de asta?!”
Comentarii

Carlo Ancelotti (64 de ani) a condus-o cu succes pe Real Madrid în meciul cu Bayern, scor 2-1 (4-3 la general), din manşa retur a semifinalelor Champions League.

Reacţia lui Ancelotti după Real Madrid - Bayern

Formaţia Real Madrid s-a calificat, miercuri seară, în finala Ligii Campionilor, trecând în semifinale de Bayern Munchen, scor 4-3 la general. În tur, scorul a fost 2-2, iar în retur, la Madrid, Real s-a impus cu 2-1 revenind de la 0-1.

După meci, cei de la Bayern s-au plâns de arbitraj şi au lansat acuzaţii grav. Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real, nu s-a putut abţine şi le-a dat peste nas adversarilor.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

 

„Ultima fază este destul de clară. Ar putea fi în ofsaid sau nu, dar noi ne-am oprit după fluierul arbitrului (n.r.- Mazraoui, anterior „golului” lui De Ligt). Este un arbitru de nivel înalt.

Aşa şi noi putem să ne plângem de golul anulat lui Nacho. Kimmich se aruncă, pur şi simplu, pe gazon”, a fost răspunsul lui Carlo Ancelotti, citat de AS, pentru Thomas Tuchel.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Ancelotti, în al nouălea cer după calificarea în finală

”Suntem fericiţi, s-a întâmplat din nou ceea ce s-a mai întâmplat de multe ori. Este ceva inexplicabil. Nişte suporteri care ne împing de la spate şi nişte jucători care cred până la capăt. Am jucat bine, a fost un meci dificil, dar am avut controlul, nu ne-am pierdut cu firea atunci când au marcat şi am reuşit să revenim.

Le mulţumesc suporterilor, clubului şi în primul rând jucătorilor care au făcut un sezon neaşteptat de bun. Eu nu mă aşteptam. Vaporul Real Madrid are un căpitan care se numeşte Florentino Perez, care este un preşedinte fantastic şi a reuşit să creeze o generaţie de jucători care, să sperăm, vor reuşi să câştige Champions League.

Am avut multe probleme, multe accidentări. Toată lumea vorbeşte de Courtois, de Militao, Alaba, dar i-am pierdut şi pe Vinicius, Bellingham, Tchouameni. Nu ne-am plâns niciodată şi cred că echipa a profitat de aceste probleme pentru a arăta că are caracter”, a spus Carlo Ancelotti, potrivit MARCA.

În finală, Galacticii se vor duela pentru trofeu cu o altă echipă din Germania, Borussia Dortmund. Nemţii au trecut cu 2-0 la general de PSG şi vor să câştige cu orice preţ Champions League.

 

Afla mai multe despre: carlo ancelottireal madridbayern munchen 

viewscnt
Articole similare