Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Caz unic în Brazilia. Antrenorul a aflat de pe reţelele de socializare că a fost dat afară

Caz unic în Brazilia. Antrenorul a aflat de pe reţelele de socializare că a fost dat afară
Comentarii

Vasco da Gama a anunţat plecarea antrenorului Ramon Diaz, după ce a fost învinsă cu 4-0 de Criciuma, în a patra etapă a campionatului brazilian.

Aflat la cârma lui Vasco de Gama din luna iulie, antrenorul argentinian în vârstă de 64 de ani părăseşte clubul brazilian. La fel ca şi fiul său Emiliano, 40 de ani, care îi era asistent, a anunţat clubul din Rio de Janeiro într-un comunicat laconic după meciul de sâmbătă.

Într-o declaraţie acordată presei, Diaz s-a declarat dezamăgit de faptul că a aflat de concedierea sa prin intermediul reţelelor de socializare.

"Acesta este primul club din cariera mea de antrenor care m-a făcut să lupt împotriva retrogradării, am luptat întotdeauna pentru titluri", a amintit argentinianul, finalist la Cupa Mondială a Cluburilor din 2022 cu clubul saudit Al-Hilal.

"Regret ceea ce s-a întâmplat. Nu ne aşteptam să fim concediaţi de Twitter. Meritam altceva", a declarat fostul antrenor al lui River Plate.

Diaz a preluat-o pe Vasco da Gama în etapa a 15-a din Brasileirao 2023, când formaţia era penultima clasată, cu nouă puncte, la egalitate de puncte cu ultima clasată, America Mineiro.

Afla mai multe despre: brazilia 

viewscnt
Articole similare