Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec revine în România, dar nu la FCSB! Echipa la care se va pregăti după plecarea din Qatar: "Are oferte"

Denis Alibec revine în România, dar nu la FCSB! Echipa la care se va pregăti după plecarea din Qatar: "Are oferte"

Fotbal intern

Comentarii

Denis Alibec, fostul atacant al celor de la Farul Constanţa şi FCSB, a retrogradat în a doua ligă din Qatar, alături de formaţia Al Muaither.

Internaţionalul român este unul dintre jucătorii doriţi de Gigi Becali la FCSB, în această vară, în condiţiile în care campioana României va disputa partide în preliminariile UEFA Champions League. Becali şi-a anunţat interesul pentru multiplul campion al României după ce echipa sa, FCSB, a obţinut în mod oficial titlul de campioană a României.

Denis Alibec, pregătiri importante înainte de EURO 2024

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Latifundiarul din Pipera speră să rezolve transferul lui Alibec, cât şi venirea lui Louis Munteanu, jucător care aparţine de finalista UEFA Conference League, Fiorentina. Cu doar o lună înainte de EURO 2024, Alibec speră să se pregătească în mod corespunzător înainte de turneul final de campionat european la care speră să participe.

Emilia Store, mama lui Denis Alibec, a vorbit despre revenirea fostului atacant de la Farul în România, cât şi despre interesul major al unor echipe pentru golgheterul "marinarilor" din sezonul trecut. Alibec are de gând să se pregătească pentru EURO 2024 chiar alături de Gică Hagi, antrenorul său în sezonul trecut, sezon încheiat cu un titlu de campion câştigat, în Superliga.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"Mai rămâne acolo două-trei zile ca să-şi strângă bagajele şi să revină în ţară. Abia aşteaptă Euro. Are şi destule oferte din Europa şi din zona arabă, dar i-a anunţat pe toţi că nu decide nimic decât după turneul final.

Devine acum liber de contract. Ştiu, e un risc, dar şi-l asumă. Când se întoarce în România, intră direct la pregătire cu Gică Hagi, la Constanţa, câteva zile, până va fi reunirea lotului naţional", a declarat mama lui Denis Alibec, conform sportpesurse.ro

Afla mai multe despre: fcsbfarul constantadenis alibecqatargigi becali 

viewscnt
Articole similare