Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După 12 ani, Piţurcă a povestit de ce nu l-a mai convocat pe Săpunaru la naţională: ”De atunci am încheiat-o cu el” | EXCLUSIV

După 12 ani, Piţurcă a povestit de ce nu l-a mai convocat pe Săpunaru la naţională: ”De atunci am încheiat-o cu el” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

După 12 ani a dezvăluit motivul pentru care nu l-a mai convocat la naţională pe Cristi Săpunaru.

De ce nu l-a mai convocat Piţurcă pe Săpunaru la naţională

Nemulţumit la acea vreme de atitudinea lui Săpunaru, care era campion cu Porto şi câştigător al Europa League, Piţurcă anunţa public, în 2012, că nu se va mai baza pe fundaş atât timp cât este selecţioner.

La momentul respectiv nimeni nu a înţeles decizia selecţionerul, azi, Piţurcă a dezvăluit, în exclusivitate pentru Orange Sport, faza care i-a ”pus capac”. 

  • Cristi Săpunaru a debutat la naţionala României în mai 2008, la un amical cu Muntenegru (4-0), chiar sub comanda lui Victor Piţurcă. 

”Eu aveam încredere în el şi mizam pe el, dar aşa a fost să fie. Au fost anumite motive, ţin minte că la meciul cu Franţa, în 2011 s-a accidentat la încâlzire. El se pregătea profesionist. Săpunaru era mort cu Rapid, avea în camera toate steagurile etc.

S-a întâmplat doar o chestie la sfârşitul campionatului aveam 2 meciuri de verificare şi el m-a sunat că şi-a luat bilete de vacanţă şi că nu poate să vină. Şi i-am zis bă nu se poate, nu accept aşa ceva. De atunci am încheiat-o cu el, ăsta a fost motivul”, a povestit Victor Piţurcă.

  • 36 de meciuri a strâns Săpunaru la echipa naţională

Primul mandat de selecţioner al României al lui Victor Piţurcă s-a consumat între 1998 şi 1999, după 2 ani petrecuţi la naţionala U21. Al doilea a fost cel mai lung, între 2004 şi 2009. După 2 ani a revenit şi a stat până în 2014.

Afla mai multe despre: victor piturcasăpunarunaţionala românieirapid 

viewscnt
Articole similare