Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa naţională a României a coborât un loc în clasamentul mondial! Din grupa de EURO 2024, doar Slovacia e sub tricolori

Echipa naţională a României a coborât un loc în clasamentul mondial! Din grupa de EURO 2024, doar Slovacia e sub tricolori
Comentarii

Naţionala de fotbal a României a coborât o poziţie şi se află pe locul 46 în clasamentul FIFA dat publicităţii joi. Argentina, campioana mondială, continuă să conducă în ierarhie.

România, locul 46 în clasamentul FIFA. Tricolorii au coborât un loc

România are 1468.17 puncte.

Adversarii tricolorilor în Grupa E de la Campionatul European ocupă următoarele poziţii: Belgia (locul 3, 1795.23 puncte), Slovacia (locul 48, 1461.55 puncte), Ucraina (locul 22, 1568.86 puncte).

Primele zece locuri în clasament sunt ocupate de Argentina, Franţa, Belgia, Anglia, Brazilia, Portugalia, Ţările de Jos, Spania, Italia şi Croaţia.

Potrivit FIFA, un total de 174 de meciuri, de pe tot globul, au fost jucate în timpul celei mai recente ferestre din calendarul internaţional de meciuri masculine. Echipele asiatice au fost implicate în diverse formate, inclusiv în calificările pentru Cupa Mondială, în timp ce zona Concacaf a fost martora fazei finale a Ligii Naţiunilor. De asemenea, au avut loc mai multe meciuri amicale în fiecare dintre cele şase confederaţii, în cadrul Seriei FIFA 2024™.

Următorul clasament FIFA va fi publicat la 20 iunie.

Afla mai multe despre: romania euro 2024clasament mondial romania 

viewscnt
Articole similare