Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de la FCSB care nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor lui Panduru şi merită o ”medalie mai mică”: ”Trebuia să facă mai mult anul ăsta, slăbuţ” | EXCLUSIV

Fotbalistul de la FCSB care nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor lui Panduru şi merită o ”medalie mai mică”: ”Trebuia să facă mai mult anul ăsta, slăbuţ” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 echipa Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană.

Tavi Popescu, criticat de Panduru: ”O stagiune slăbuţă!”

FCSB e noua campioană a României, după 2-1 cu Farul, în etapa #7 din play-off.

Prestaţia lui Tavi Popescu, în continuare, nu l-a convins pe Basarab Panduru: ”Trebuie să primească o medalie mai mică!”. 

”Tavi Popescu trebuie să primească o medalie mai mică. Trebuia să facă mai mult anul ăsta, o stagiune slăbuţă. Te cam ascunzi după meciurile câştigate, când câştigi meciul te uiţi altfel la jucător, dar per total trebuia mai mult din partea lui.

Spun asta, pentru că are calitate, ştie să dribleze, are viteză, am văzut şi azi pe partea stângă, dar n-ai cum să faci o singură fază pe meci. Meciul trecut l-am lăudat pentru faza din partea dreaptă, dar una singură, acum cea din partea stângă.

Cam puţin, că are calitate şi trebuie mai mult. Văd că are viitor, ştie să dribleze, la cinci contra doi e bun, ştie şmecherii de fotbalist şi ar putea mult mai mult. De ce dacă poţi mai mult dai foarte puţin?”, a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport. 

Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.

FCSB a cucerit titlul, după o pauză de nouă ani.

Dacă este luat în calcul doar palmaresul după 2003, pe care FCSB îl deţine, conform deciziei instanţelor, este al şaselea titlu de campioană pentru echipa lui Gigi Becali.

  • 2005, 2006, 2013, 2014, 2015 şi 2024 sunt anii în care FCSB a triumfat în SuperLigă.
 

Afla mai multe despre: fcsbtavi popescubasarab panduru 

viewscnt
Articole similare