Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joselu, în al nouălea cer după calificarea lui Real Madrid în finala Champions League: ”A venit rândul meu să fiu protagonist”

Joselu, în al nouălea cer după calificarea lui Real Madrid în finala Champions League: ”A venit rândul meu să fiu protagonist”
Comentarii

Formaţia Real Madrid s-a calificat, miercuri seară, în finala Ligii Campionilor, trecând în semifinale de Bayern Munchen, scor 4-3 la general. În tur, scorul a fost 2-2, iar în retur, la Madrid, Real s-a impus cu 2-1 revenind de la 0-1.

Joselu, după Real Madrid - Bayern

Au marcat Joselu ’88, ‘90+1 pentru Real Madrid şi Davies ’68 pentru Bayern.

José Luis Mato Sanmartín, pe scurt Joselu, a fost miercuri seară arma secretă a lui Carlo Ancelotti.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„Te faci fotbalist pentru a trăi astfel de experienţe unice. Dar ca să ajungi aici este nevoie de foarte multă muncă şi sunt bucuros că i-am uimit pe toţi cei care nu credeau în noi la începutul stagiunii. Am avut mare încredere că vom reuşi şi acum culegem rezultatele", a declarat la zona mixtă actorul distribuit în rol secundar demn de Oscar în thrillerul de pe "Bernabeu".

Întrebat despre cea mai fericită zi din viaţa sa, naşterea celor doi copii ai săi sau cele două goluri marcate în poarta lui Manuel Neuer, atacantul de 34 de ani a ieşit elegant din dilemă: „Îmi puneţi o asemenea întrebare la ora 3 dimineaţa când soţia mea doarme, ufff... Dacă ar fi acum lângă mine cred că mi-ar permite să le plasez pe acelaşi loc.

Am mai trăit o bucurie la fel de mare şi ca suporter, când în 2022 am mers la Paris să-l susţin pe Carvajal. Dar acum a venit rândul meu să fiu protagonist în teren şi să decid jocul".

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: joselureal madridchampions league 

viewscnt
Articole similare