Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lider în play-out, Mircea Rednic a trecut la atac. A "înţepat" doi antrenori: "N-am cum să am salariu mai mic decât ei. Vreau mai mult"

Lider în play-out, Mircea Rednic a trecut la atac. A "înţepat" doi antrenori: "N-am cum să am salariu mai mic decât ei. Vreau mai mult"

UTA

Comentarii

Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA Arad, a vorbit despre situaţia sa pe banca echipei din Arad, cât şi despre condiţiile altor antrenori din Superliga.

UTA Arad şi-a asigurat primul loc în play-out, în acest sezon. Formaţia arădeană nu va putea evolua în barajul pentru preliminariile UEFA Conference League, însă, este în mod oficial prima echipă în clasamentul din play-off, înainte de finalul ultimei etape.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Arădenii au o partidă pe terenul celor de la Dinamo, în ultimă etapă, partidă de maximă importanţă pentru echipa antrenată de Zeljko Kopic. Mircea Rednic a remarcat un aspect care l-a deranjat teribil, pe acest final de sezon, în condiţiile în care arădenii şi-au îndeplinit obiectivul în play-out. Rednic s-a legat de salariul inferior faţă de alţi antrenori al unor echipe clasate sub UTA Arad, în clasamentul din play-out.

Mircea Rednic: "N-am venit să câştig bani, am venit să demonstrez"

"Mai am contract încă un an de zile, deja am discutat cu domnul Meszar pentru că am un contract care a fost făcut mai mult în avantajul clubului. Am vrut să le demonstrez că eu n-am venit nici să câştig bani, am venit să demonstrez, dacă mai aveam ceva de demonstrat, că sunt un antrenor bun! Am clauze care pe mine m-au avantajat.", a declarat Rednic, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Dinamo.

Rednic a rămas şocat în ceea ce priveşte clauzele din contractele antrenorilor de la echipele de top ale campionatului, în condiţiile în care în contractul său nu se regăsesc astfel de clauze.

"Când aud că Şumudică are nu ştiu cât, Gâlcă are 500.000 dacă-l dai afară... eu n-am nicio clauză, pe mine poţi să mă dea afară. Am o clauză că mă poate da afară dacă cinci meciuri sunt pe loc de retrogradare sau baraj. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

O să trebuiască să se schimbe, că eu nu pot să am un salariu mai mic decât Balint şi Poenaru. N-am nimic cu ei. Cred că merit, nu? Merit sau nu merit? Eu am făcut apeluri la conferinţe, vreau mai mult! Şi cred că se poate mai mult!", a mai spus Rednic.

Afla mai multe despre: mircea rednicuta aradplay-outsuperliga 

viewscnt
Articole similare