Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, analiză la sânge în lupta din subsolul Superligii: ”Dinamo este cam retrogradată”. Pulhac i-a desfiinţat pe jucători: ”Au luat totul în derâdere”

Mihai Stoica, analiză la sânge în lupta din subsolul Superligii: ”Dinamo este cam retrogradată”. Pulhac i-a desfiinţat pe jucători: ”Au luat totul în derâdere”

Superliga

Comentarii

Dinamo a mai bifat un meci fără victorie, 3-3 pe terenul Universităţii Cluj, iar ”câinii” au şanse minime să evite retrogradarea directă.

Pe Cluj Arena, ”U” a început partida ca din tun, iar Daniel Popa a deschis scorul după doar cinci minute, punctând împotriva fostei sale echipe. 

În minutul 37, Ahmed Bani a restabilit egalitatea cu un şut plasat, iar Milanov i-a adus pe ”câini” în avantaj imediat după pauză, cu o reuşită senzaţională.

”Studenţii” lui Neluţu Sabău au luat cu asalt poarta lui Golubovic, iar Oancea a restabilit egalitatea după o oră de joc, la o fază la care goalkeeper-ul dinamovist a gafat nepermis.

Dinamo a făcut 3-2 în minutul 86 prin Pavicic, însă a scăpat, din nou, victoria printre degete, după reuşita lui Masoero din primul minut de prelungire. Trupa lui Kopic are 22 de puncte şi are nevoie neapărat de victorie în ultimul meci, cel de acasă, contra UTA-ei, pentru a spera la evitarea retrogradării directe.

Primele reacţii după ”U” Cluj - Dinamo 3-3. MM Stoica: ”Dinamo, aproape retrogradată”

La finalul jocului, Cristi Pulhac, fostul căpitan din Ştefan cel Mare, a criticat jocul alb-roşiilor şi a făcut referire la un moment surprins de camerele de pe Cluj Arena.

În minutul 89, Ahmed Bani i-a lăsat locul pe teren lui Amzăr. Autorul primului gol semnat de Dinamo a părut foarte relaxat la schimbare, lucru ce i-a atras atenţia lui Pulhac, care a catalogat drept inadmisibilă această atitudine, din cauza situaţiei şi a ultimelor meciuri, în care ”câinii” au suferit enorm pe final.

”Nu mă aşteptam să iei, din nou, gol în prelungiri, mai ales la un meci de o asemenea importanţă. Eu nu pot să spun că Dinamo mi-a plăcut în seara asta. Ca joc şi spirit de echipă, nu mi-a plăcut deloc, iar asta m-a îngrijorat foarte mult.

Din ce am citit şi eu, nu ştiu ce şedinte s-au făcut la echipă. Când aveam noi o şedinţă cu patronii, se vedea o schimbare.

Continui să cred că ceea ce se întamplă la Dinamo nu este unitate de grup, iar asta se datorează faptului că antrenorul şi conducerea nu ştiu să îi unească pe străini cu români.

S-a văzut o lipsă de determinare... Ar fi trebuit să fie montaţi. Amzăr şi Bani râdeau când au fost schimbaţi. Nu mi-a plăcut, ar fi trebuit să se concentreze până la final. Pentru ei (n.r. Amzăr şi Bani), meciul era terminat.

Amzăr a intrat foarte prost în joc. Au luat totul în derâdere. Am vazut foarte multe greseli. Moura, la primul gol, e a nu stiu câta oară când nu ştie să stea în teren”, a spus Cristi Pulhac.

Mihai Stoica, prezent în studioul Orange Sport, a analizat programul ultimei etape şi meciurile rămase din această rundă şi a susţinut că Dinamo nu mai are aproape nicio şansă în lupta pentru evitarea retrogradării directe.

”M-am uitat acum.... Dinamo a cam retrogradat. De ce? DInamo mai are o singură şansă: ca Iaşi să piardă la Sibiu şi Botoşani la Galaţi, pentru că Dinamo este la egalitate de puncte cu FCU Craiova 1948, care joacă la Arad şi acasă cu Sibiu.

E greu de crezut că FCU Craiova 1948 nu va câştiga un meci din astea două. Trebuie ca Hermannstadt să bată Iaşi, iar Voluntari să piardă cu ”U”. 

Este o ultimă etapă a play-out-ului cum nimeni nu credea că se va ajunge. Botoşani nu a scăpat de retrogradarea directă, pentru că este dezavantajată la egalitate de puncte cu celelalte echipe”; a spus Mihai Stoica.

 

Afla mai multe despre: dinamosuperligapulhacu cluj 

viewscnt
Articole similare