Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu dezvăluie o fraudă de proporţii în fotbalul românesc: „Au câştigat titlul pentru că a vrut cineva!” | EXCLUSIV

Mircea Lucescu dezvăluie o fraudă de proporţii în fotbalul românesc: „Au câştigat titlul pentru că a vrut cineva!” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Mircea Lucescu a fost invitatul lui Dan Udrea la emisiunea EuroCast şi a făcut mai multe dezvăluiri de senzaţie.

Mircea Lucescu a făcut o dezvăluire incredibilă despre două titluri câştigate în fotbalul românesc

Printre multele subiecte abordate, uriaşul tehnician a fost întrebat dacă a avut momente în care şi-a dorit să revină pe banca echipei naţionale. „Il Luce” a dezvăluit că a mai avut câteva tentative, dar niciodată nu a fost decis în totalitate.

Unul dintre motivele pentru care Lucescu a refuzat să preia din nou naţionala a fost reprezentat de corectitudinea îndoielnică, în opinia antrenorului, din fotbalul românesc. Concret, Mircea Lucescu a dezvăluit că titlul câştigat de Oţelul Galaţi (2010-2011), respectiv titlul câştigat de Unirea Urziceni (2008-2009) nu au fost obţinute doar pe merite sportive.

„(n.r. V-aţi dorit să mai antrenaţi echipa naţională?) Au mai fost câteva tentative, dar nu am fost foarte decis. Nu vreau să mă mai întorc în trecut. În perioada aia nu era nevoie de mine, la tot ce se întâmpla în fotbalul românesc atunci, cu Mircea Sandu.

Câştigau echipele pe care le voiau ei. Unirea Urziceni a câştigat pentru că a vrut cineva, Oţelul Galaţi a câştigat tot pentru că a vrut cineva. S-au dat bani mulţi atunci. Aşa se spune, aşa am auzit”, a spus Mircea Lucescu la EuroCast.

Afla mai multe despre: mircea lucescusuperligaunirea urziceniotelul galati 

viewscnt
Articole similare